ANASAYFA Pursaklar Ertuğrul Çetin, Cumhuriyet yürüyüşü için vatandaşları belediye binası önüne davet etti

Ertuğrul Çetin, Cumhuriyet yürüyüşü için vatandaşları belediye binası önüne davet etti

Ankara'da çeşitli ilçe belediyeleri Cumhuriyet kutlamalarına devam ederken Pursaklar Belediyeside vatandaşları ilçe belediye binasının önüne davet etti.
yazar
Haber Merkezi
Ertuğrul Çetin, Cumhuriyet yürüyüşü için vatandaşları belediye binası önüne davet etti

Ankara'nın sokakları kırmızı beyaza boyandı ve kutlamalar dört bir köşede devam ediyor. Okullarda sabah saatlerinde başlayan kutlamalar gün içinde sokaklara taştı.

Pursaklar Belediyesi önemli gün ve haftaları unutmadığı gibi Cumhuriyet'in 100. yaşı kutlamalarını da Pursaklara yaraşır şekilde organize ediyor. İlçe sokaklarında devam eden kutlamaların ardından hemşehrilerini aileleri ile birlikte belediye binasının önüne davet etti.

cumhuriyet-coskusu-4.jpeg

PURSAKLAR'DA CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

Ankara'da günlerdir kutlanan Cumhuriyetin 100. yılı 29 Ekim'in gelmesi ile birlikte daha kalabalık şekilde coşkuyla kutlanmaya devam etti. Bu sabah saatlerinde ise insanlar Anıtkabir'e ve büyük caddelere akın ederek kutlamalarına devam etti.

Pursaklar Belediyeside, Pursaklara yakışır şekilde Cumhuriyet kutlamalarına devam ederken belediye binası kırmızıya boyandı. Sosyal medya hesabından videolu mesaj yayınlayan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, belediye binasını harika bir görünüme kavuşturduklarını dile getirerek vatandaşları 29 Ekim Pazar günü belediye binasının önüne davet etti.

aw064130-02-001.jpg

29 Ekim Pazar günü saat 18.30'da vatandaşlar ile belediye binasının önünde buluşacak olan Ertuğrul Çetin, herkesin bayraklarını alıp gelmesi için çağrıda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Newbigin "Türkiye Yüzyılında Kreatif Endüstriler" konferansında konuştu

Newbigin "Türkiye Yüzyılında Kreatif Endüstriler" konferansında konuştu