ANASAYFA Pursaklar Eylül ayında açılmıştı! Oyuncakistan'a yoğun ilgi sürüyor

Eylül ayında açılmıştı! Oyuncakistan'a yoğun ilgi sürüyor

Pursaklar Belediyesi'nin vatandaşlarına sunduğu dev projeler tam not alıyor. Eylül ayında açılan, çeşit çeşit oyuncaklarla özellikle çocukların yoğun ilgisini alan Oyuncakistan ise göz dolduruyor.
Eylül ayında açılmıştı! Oyuncakistan'a yoğun ilgi sürüyor

Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren belediyelerinden biri olan Pursaklar Belediyesi'nin Eylül ayında vatandaşların hizmetine sunduğu oyuncak cenneti Oyuncakistan, yoğun ilginin odağı olmaya devam ediyor. 

Pursaklar Karaca Caddesi'nde, yenilenen Karaca Pazar Alanı üzerine inşa edilen, çeşit çeşit oyuncaklarla çocukların gözdesi Oyuncakistan, Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından etrafı yeşilliklerle kaplanmış halde, anne babaların da en çok tercih ettiği oyun alanlarından biri haline geldi. 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Oyuncakistan'la ilgili yaptığı açıklamada, geleceğin teminatı çocuklar için Pursaklar Belediyesi olarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, ailelerin gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri açık spor alanı, yürüyüş yolu, kamelyalar ve çevre yolları ile Oyuncakistan'ı hizmete açtıklarını söylemişti. 

MİNİKLER DOYASIYA EĞLENİYOR

Eylül ayında açılışının gerçekleşmesinden bu yana Oyuncakistan, ailelerin ve çocukların Pursaklar'da en çok tercih edilen çocuk oyun alanı haline geldi. Aileleriyle doyasıya vakit geçiren minikler yeni arkadaşlar ediniyor, sosyalleşiyor ve güvenle oyunlar oynuyor. 

Ankara'da vatandaşlarına hizmette sınır tanımayan belediyelerin başında gelen Pursaklar Belediyesi, Oyuncakistan ile vatandaşlarından tam not almaya devam ediyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya yılbaşı kutlamaları için 167 bin emniyet personelinin sahada olacağını duyurdu!

Bakan Yerlikaya yılbaşı kutlamaları için 167 bin emniyet personelinin sahada olacağını duyurdu!