ANASAYFA Pursaklar Geleceğin müzisyenleri Pursaklar Belediyesinin açtığı kurslarda eğitim görüyor

Geleceğin müzisyenleri Pursaklar Belediyesinin açtığı kurslarda eğitim görüyor

Pursaklar Belediyesi verilen hizmetlerine ek olarak ilçe vatandaşlarının sosyal ve kültürel anlamda gelişmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Bu bağlamda belediye tarafından açılan müzik kurslarında eğitim gören insanlar kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Geleceğin müzisyenleri Pursaklar Belediyesinin açtığı kurslarda eğitim görüyor

Ankara'da Pursaklar Belediyesi tarafından vatandaşlar için günlük hayatlarında kullanabilecekleri hobiler konusunda yardımcı olan ve yeteneklerini keşfedebilecekleri kurslarda eğitimler veriliyor.

Sosyal ve kültürel faaliyetleri ile ön plana çıkan ilçelerden olan Pursaklar'da Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşlara olumlu yönde etki sağlayacak kurslara çok önem verdiklerini ve her zaman Pursaklar sakinlerinin yanlarında olacaklarını ifade etti. Bu kapsamda son olarak Pursaklar Yaşam Merkezinde müzik eğitimi gören gençleri ziyaret eden Başkan Çetin ve beraberindeki heyet, kursiyerler ile beraber keyif dolu anlar yaşadı.

“GELECEĞİN SANATÇI VE MÜZİSYENLERİ”

Her yaştan insanın bir çok farklı branş aldığı Pursaklar Eğitim Merkezi'nde müzik eğitimi gören çocuklar için “Geleceğin sanatçı ve müzisyenleri” benzetmesini yapan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “Ankara Milletvekilimiz Zeynep Yıldız ve İlçe Başkanımız İbrahim Kopan ile yeteneklerini keşfetmek için müzik kursuna katılan minik kardeşlerimizin seslendirdikleri şarkıları büyük bir keyifle dinledik.  Çocuklarımız dinlemek çok keyifliydi. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sanata, bilime ve müziğe ilgi duyan ve yeni beceriler kazanmak isteyen evlatlarımızı, kardeşlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza davet ediyorum” şeklinde konuştu.

BERABER ŞARKILAR SÖYLENDİ

Vatandaşlara bu kursların bir yaş sınırına sahip olmadığını özellikle vurgulayan ve insanları bu konuda cesaretlendiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ziyaret ettiği müzik kursunda çocuklar ile beraber şarkılar söyleyip onların mutluluğuna ortak oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Tanık transferi değerlendirdi! Alioski'nin son durumu, Flips transferi...

Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Tanık transferi değerlendirdi! Alioski'nin son durumu, Flips transferi...