Özel bireylere Pursaklar Belediyesinden bayram tıraşı hediyesi

Bayramlar dini vecibelerin yerine getirildiği dönemler olmasına ek olarak insanların birlik ve beraberliğinin arttığı dönemler olarak biliniyor. Bu zaman zarfında ihtiyaç sahiplerine onları mutlu edecek hizmetler hazırlanıyor.

Özel bireylere Pursaklar Belediyesinden bayram tıraşı hediyesi

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde de bayram öncesi önceki dönemlerde olduğu gibi ihtiyaç sahiplerine yönelik hizmetler yapılıyor. Özel bireylere önem veren ve onlara yönelik çok sayıda sosyal hizmeti bulunan Pursaklar Belediyesi, bayram öncesi bireyleri ücretsiz bir şekilde tıraş ediyor.

BAYRAM ÖNCESİ ÜCRETSİZ TIRAŞ

Bayram öncesinde özel bireyleri tıraş ederek onları ve ailelerini mutlu etme hedefi güden Pursaklar Belediyesi'nden hizmete devam mesajı geldi.

Özel bireylere Pursaklar Belediyesinden bayram tıraşı hediyesi

Yapılan ücretsiz tıraş hizmeti ile ilgili konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "Özel gereksinimli kardeşlerimizin topluma daha kolay adapte olabilmeleri için hizmet verdiğimiz Engelsiz Yaşam Merkezimizde Kurban Bayramı önce bayram tıraşı yapıyoruz. Onların yüzlerindeki sevinç bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Onlar için yeni hizmet alanları, sosyal ve kültürel etkinlikler üretmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

UYGULAMA DEVAM EDECEK

Kendilerine saç tıraşı hizmeti verilen özel bireyler ve onların aileleri tıraşı yapan berberlere ve belediye yetkililerine teşekkür etti. Renkli anların yaşandığı ücretsiz tıraş hizmetinin ilerleyen dönemlerde de aynı şartlarda uygulanacağı ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER