ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin açıkladı! Burası Ankara'nın akciğeri olacak

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin açıkladı! Burası Ankara'nın akciğeri olacak

Pursaklar Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile gerçekleştirilen projenin çalışmaları devam ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin açıkladı! Burası Ankara'nın akciğeri olacak

Pursaklar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortalığı ile yapılan Pursaklar Millet Bahçesi projenin çalışmaları devam ediyor.

dsc-4345.jpg

220 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNE YAPILIYOR

Pursaklar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığı ile yapılan 220 dönüm arazi üzerine inşa edilen Pursaklar Millet Bahçesi projesi devam ediyor. Projede yeşili ve ormanlık alanı görenler kendine hayran bırakacak.

Beş ayrı bölgede hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren personelleri ziyaret eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yüzde 30’unun tamamlandığı inşaat alanlarını tek tek gezerek proje müdüründen detaylı bilgiler aldı.

dsc-4343-2.jpg

Tamamlandığı zaman sadece Pursaklar’ın değil Ankara’nın cazibe merkezi olacak diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar’ın en büyük prestij projesi olan Millet Bahçesinde ekipler çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Proje müdürümüz Buğra Bey’den yapım süreci hakkında detaylı bilgiler aldık. Yol açım çalışmaları için bazı ağaçların yerlerini değiştirdik.

dsc-4333-2.jpg

Fakat burası Ankara’nın akciğeri olacak. O kadar yoğun bir ağaçlandırma çalışması gerçekleştireceğiz ki yemyeşil bir cennet köşesi gibi olacak. Tamamlandığı zaman sadece Pursaklar’ın değil Ankara’nın cazibe merkezi olacak. Pursaklarımıza ve Ankara'mıza hayırlı olsun" dedi.

BAHÇEDE YOK YOK

Çalışmaları devam eden Pursaklar Millet Bahçesi'nin içinde vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği birçok aktivite bulunuyor.

dsc-4350-1.jpg

Ekipler, manej alanı( at binicilik), okçuluk alanları, Millet Kıraathaneleri, evcil hayvanlar parkı, yel değirmeni, futbol sahaları, basketbol sahaları, açık hava spor alanları, çocuk oyun alanları, kır lokantaları, büfeler, piknik alanları, bisiklet yolları, doğal yürüyüş parkurları, biyolojik gölet, şelale vb. birçok sosyal alanların yer aldığı bilgisini verdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği, Şehit Yakınları ve Gazileri unutmadı! 1 ve 2 numaralı localar tahsis edildi!

Gençlerbirliği, Şehit Yakınları ve Gazileri unutmadı! 1 ve 2 numaralı localar tahsis edildi!