ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Altınova Hanım Evini ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Altınova Hanım Evini ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in ilçedeki ziyaretleri devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ilçede hizmete açılan Altınova Hanım Evi'ni ziyaret etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Altınova Hanım Evini ziyaret etti

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçedeki faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. Eğitim faaliyetlerine önem veren Pursaklar Belediyesi ilçeye kazandırdığı tesislerde eğitime aralıksız olarak devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediyesi bünyesinde kadınlara yönelik hizmet veren Altınova Hanım Evinde eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.     

BAŞKAN ÇETİN'DEN ALTINOVA HANIMLAR EVİNE ZİYARET

Her geçen gün kadınların daha çok ilgisini çekmeye devam eden ve eğitimden spora, kültürden sanata birçok alanda kurslar veren Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri’nde farklı branşlarda eğitim alan kursiyerlerle sohbet eden Başkan Çetin, kursiyerlerin el becerilerini ortaya koyduğu ürünleri tek tek yakından inceleyerek kadınlara eğitimlerinde kolaylıklar diledi.

 ‘‘Altınova’nın altın kalpli hanımlarını tebrik ediyorum’’  diyen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin,  ‘‘Altınova Hanım Evimiz de eğitim alan kursiyerler ile bir aradaydık. Bir taraftan yeni beceriler öğrenirken, diğer taraftan da keyifli vakit geçiriyorlar. Dikiş atölyesine aldığımız makinalar ile çok daha hızlı ürünler çıkarıyorlar.'' değerlendirmesinde bulundu. 

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmet veren Hanım Evlerindeki kurslara katılan kadınlar, sosyalleşme imkanı bulurken, bilgisayar kullanımı, hızlı klavye, sekreterlik, bilgisayarlı muhasebe, işaret dili, çocuk gelişimi, İngilizce, Arapça, Osmanlıca, kazaziye, iğne oyası, kurdele nakışı, mefruşat, dikiş, cilt bakımı, makyaj, aşçılık, pastacılık, yağlı boya resim, güzel konuşma ve diksiyon kursları, takı tasarımı, üç boyutlu perspektif resim, tezhip gibi onlarca farklı mesleki ve hobi kurslarında yeteneklerini keşfediyor. 

Pursaklar ilçesinde her yaş grubuna hitap eden eğitim programları da hız kesmeden devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milletvekili Bitmez'in vefatı ardından Saadet-Gelecek grubu Meclis'ten düştü!

Milletvekili Bitmez'in vefatı ardından Saadet-Gelecek grubu Meclis'ten düştü!