ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin asker gecesine katıldı!

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin asker gecesine katıldı!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Çetin, bu kez vatani görevini yapmak üzere askere gidecek olan Ali Aykurt için düzenlenen asker gecesi programına katıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin asker gecesine katıldı!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in saha çalışmaları devam ediyor. İlçedeki vatandaşlar bir araya gelmeyi sürdüren Başkan Çetin, bu kez asker davetine katıldı. 

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, vatani görevini yapmak üzere askere gidecek olan Ali Aykurt için düzenlenen asker gecesi programına katıldı.

BAŞKAN ÇETİN ASKER GECESİNDE

Vatandaşların her anında her zaman yanında olduklarını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, askere gidecek olan Ali Aykurt’u uğurlamak için evinin önünde düzenlenen asker gecesi programına katıldı.

‘‘Ali kardeşimizin vatani görevini kazasız belasız tamamlayarak, ailesine kavuşmasını temenni ediyorum’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Ali Aykurt’a hayırlı teskereler diledi. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Ali Aykurt’un asker gecesine katıldık. Sevenleri ile birlikte dualar ettik. Ali kardeşimizin vatani görevini kazasız belasız tamamlayarak, ailesine kavuşmasını temenni ediyorum.

Şimdiden kardeşimize hayırlı teskereler diliyorum. Başta Ali kardeşimiz olmak üzere tüm askerlerimizin, kazasız belasız vatani görevini tamamlayıp, ailelerine ve sevdiklerine sağ salim yeniden kavuşmasını diliyorum’’ ifadelerine yer verdi. Asker yakınları ile ilgilenen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Ali Aykurt’un heyecanına ve mutluluğuna ortak olmaktan da onur duyduğunu dile getirdi. Vatani görevini yerine getiren tüm vatandaşlara da hayırlı teskereler diledi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesinin kadınlara yönelik meslek edindirme kurslarına büyük ilgi!

Pursaklar Belediyesinin kadınlara yönelik meslek edindirme kurslarına büyük ilgi!