ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin dünya evine giren çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin dünya evine giren çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor

İl ve ilçe belediye başkanlarının görevleri arasında resmi nikah kıymak da yer alıyor. Bu görevlerini sık sık yerine getiren başkanlar vatandaşların en özel anlarına şahitlik ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin dünya evine giren çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor

İlçe genelinde vatandaşlarla samimi ortamlar oluşturmak adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin nikah kıymaya devam ediyor. Evlenen çiftlerin yeni hayatlarında onların yanında olan Başkan Çetin iyi dileklerini ifade ediyor.

BAŞKAN ÇETİN EVLENEN ÇİFLERİN EN ÖZEL ANLARINDA YANLARINDA OLUYOR

Pursaklar ilçesinde yaz aylarının gelmesi ile birlikte evlenme işlemlerinde de bir yoğunluk başladı. Pursaklar Belediyesi'nde evlenen gençlerin en özel evetlerine eşlik eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul evli çiftlere mutlu bir yuva temennisinde bulundu. Evlenen çiftlerin aileleri ile beraber onların mutluluklarına ortak olan Başkan Çetin genç çiftlere tavsiyelerde bulunuyor.

Belediye'de görevli memurlara ek olarak Belediye Başkanları da nikah kıyma yetkisine sahip. Bu kapsamda çiftleri karı-koca ilan etme gibi anlamlı bir görev üstlenen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, nikahlarda bizzat yer alıyor. Belediye başkanı tarafından nikahlarının kıyılmasından mutluluk duyan çiftlerde kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Pursaklar Belediyesi'ne ve Başkan Çetin'e teşekkür ediyorlar.,

YAZ BOYU YOĞUNLUK BEKLENTİSİ

Nikahtan sonra evlilik cüzdanını kadınlara veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin belediye olarak hayatlarının yeni döneminde de onların yanında olacağı vurgusunu yapıyor. Pursaklar Belediyesi'nde yaz boyu nikah törenlerindeki yoğunluğun devam etmesi bekleniyor. Başkan Çetin'de nikah kıyma görevini sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TZOB Başkanı Bayraktar'dan ayçiçeği üretimine destek çağrısı geldi

TZOB Başkanı Bayraktar'dan ayçiçeği üretimine destek çağrısı geldi