ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçe sakinleriyle bir arada!

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçe sakinleriyle bir arada!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bugün ilçe esnafı ile bir araya geldi. Esnafla sohbet eden Başkan Çetin, kandillerini de kutladı.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçe sakinleriyle bir arada!

Ankara'da Pursaklar Belediyesi, ilçe sakinlerinin her türlü hizmet ve ihtiyacı için çalışmalarını sürdürürken, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de vatandaşların yanında olmaya ve onlarla vakit geçirmeye devam ediyor. 

İlçeyi sokak sokak gezen ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çetin, Pursaklarlılarla sohbet ediyor, sorunlarını dinliyor. Bu kapsamda Çetin, bugün ilçe esnafına ziyarette bulundu. 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI 

Başkan Çetin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, bugün gerçekleştirdiği esnaf ziyareti hakkında açıklama yaptı. 

Paylaşımında Ertuğrul Çetin, her gün Pursaklar sokaklarında ilçe sakinleri ile vakit geçirmeye büyük önem verdiğinin altını gezdi. Bugün ilçe esnafı ile bir araya geldiğini aktaran Başkan Çetin, esnafa bol, bereketli ve hayırlı işler diledi. Ziyareti sırasında Çetin, Pursaklarlı esnafın Berat Kandili'ni de kutladı. 

Ertuğrul Çetin'in bugün gerçekleştirdiği esnaf ziyareti hakkında yaptığı paylaşım şöyle: 

‘’Her gün sokaklarımızda hemşehrilerimizle vakit geçirmeye çok önem veriyorum. İlçemize değer katan esnaflarımıza bol, bereketli ve hayırlı işler diliyorum, kandillerini kutlamaya devam ediyorum. ‘’

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe sakinleri ile her gün bir arada olmaya özen gösteriyor, onlarla vakit geçirmeye devam ediyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adalet Bakanı Tunç denetimli serbestlik açıklamasında bulundu! Yasaklı madde kaynaklı suç oranı düştü

Adalet Bakanı Tunç denetimli serbestlik açıklamasında bulundu! Yasaklı madde kaynaklı suç oranı düştü