ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçeye kazandırılan Millet Kıraathaneleri hakkında konuştu!

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçeye kazandırılan Millet Kıraathaneleri hakkında konuştu!

Pursaklar Belediyesi'nin çatısı altında hizmet veren, haftanın her günü açık olan 7 adet Millet Kıraathanesi, ders çalışmak isteyen öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçeye kazandırılan Millet Kıraathaneleri hakkında konuştu!

Pursaklar Belediyesi'nin hizmete açtığı ve haftanın her günü boyunca da açık olan 7 adet Millet Kıraathanesi, evde uygun bir çalışma ortamı bulamayan ya da derslerini ev dışında sessiz sakin bir ortamda yapmak isteyen gençler ve çocuklara kapılarını aralıyor. 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul, göreve başlar başlamaz gençlerin sessiz sakin ortamlarda ders çalışabilmeleri için ilçeye 7 Millet Kıraathanesi kazandırdı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kıraathanelerdeki gençleri sık sık ziyaret ediyor. 

‘MOTİVASYON ZİRVE, ORTAM DERS ÇALIŞMAYA MÜSAİT’’ 

Gençleri selamlamak amacıyla Millet Kıraathanelerini ziyaret eden Başkan Çetin, burada kitap okuma ve ders çalışmak için gelen çocuklarla kısa sohbetler gerçekleştirerek, zihin açıklığı dileyip, kolaylıklar diledi.     ‘‘Sessiz sessiz ders çalışıyorlar’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, gençlerin büyük bir özveri ile ders çalışıp, sınavlara hazırlandıklarını belirtti. 

Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Ders çalışmak ve kitap okumak için Millet Kıraathanelerimize gelen genç kardeşlerimiz, sessiz sessiz ders çalışıyorlar. Motivasyon zirve, ortam ders çalışmaya müsait. Gençlerimizin çalışma azmi ve heyecanları bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz kardeşlerimize en iyi hizmeti vermek için durmadan yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz’’ dedi.    

Ders çalışmak ve kitap okumak isteyenlerin uğrak noktası olan Millet Kıraathanelerinde öğrencilere çay ve çorba gibi ikramlar verilirken, ücretsiz internet hizmeti ile de doğru bilgiye anında erişmeleri sağlanıyor. Bu çerçeve sunulan hizmetlerden dolayı Başkan Çetin'e de geçlerden teşekkür geldi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Sürdürülebilir ve Yerel Kırsal Kalkınma Stratejisi Tanıtım Toplantısı başlıyor!

Mamak Sürdürülebilir ve Yerel Kırsal Kalkınma Stratejisi Tanıtım Toplantısı başlıyor!