ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin İstanbul'da yapılan Filistin Mitingine katıldı!

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin İstanbul'da yapılan Filistin Mitingine katıldı!

TÜGVA'nın Milli İrade Platformu tarafından düzenlediği ''Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü için on binler İstanbul Galata Köprüsü'nde bir araya geldi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de yürüyüşe katılırken sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin İstanbul'da yapılan Filistin Mitingine katıldı!

İstanbul Galata Köprüsü'nde Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) çağrısı ile Milli İrade Platformu tarafından 308 Sivil Toplum Kuruluşu'nun (STK) katılımıyla düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü için  İstanbul'a adeta akın edildi. Eminönü Yeni Camii, Sultanahmet Camii, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ve Süleymaniye Camisi'nde sabah namazının kılınmasının ardından katılımcılar cami önlerindeki alanlarda toplandı. 

Sabah namazının ardından şehitler ve İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için dualar edildi. Ayasofya Meydanı'nda toplanan katılımcılar ise "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "İşbirlikçi hainler hesap verecek, katil İsrail hesap verecek", "Katil İsrail Filistin'den defol", "Kanımız canımız feda olsun Aksa'ya", "Hamas’a selam direnişe devam" sloganları attı. Yürüyüşe Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de katıldı.

BAŞKAN ÇETİN İSTANBUL'DA

TÜGVA öncülüğünde düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü için İstanbul'a giden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden açıklamada bulundu. 

Başkan Çetin, yaptığı sosyal medya paylaşımında 1 Ocak 2024  8:30 Galata Köprüsü /İstanbul 
100 Binler Şehitlerimiz ve Gazze’de katledilen bebek ve çocuklar için tek yürek.'' ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İş dünyasının önemli kurumlarından yeni yıl mesajı!

İş dünyasının önemli kurumlarından yeni yıl mesajı!