ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Kaymakam Yıldız’a veda yemeği organize etti

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Kaymakam Yıldız’a veda yemeği organize etti

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İstanbul Pendik İlçe Kaymakamlığına atanan Kaymakam Mehmet Yıldız onuruna Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından veda yemeği düzenlendi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Kaymakam Yıldız’a veda yemeği organize etti

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Kaymakam Yıldız’a veda yemeği organize etti - Pursaklar Belediyesi ilçedeki çalışma, etkinlik ve projelerine hız kesmeden devam ediyor. İlçedeki yatırımlarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, yaptığı her etkinlikle alkış toplamaya devam ederken bu kez anlamlı bir veda yemeği düzenlendi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Pendik İlçe Kaymakamlığına atanan Pursaklar Kaymakamı Mehmet Yıldız’a veda yemeği verdi.

PURSAKLAR'DA VEDA YEMEĞİ

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İstanbul Pendik İlçe Kaymakamlığına atanan Kaymakam Mehmet Yıldız onuruna veda yemeği düzenlendi. Pursaklar Kaymakamı Mehmet Yıldız onuruna düzenlenen veda yemeğine, Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarları, kaymakamlık ve Pursaklar Belediyesi birim müdürleri katılım sağladı.

3.jpg

‘‘BUGÜNE KADAR TECRÜBESİ VE BİRİKİMİYLE İLÇEMİZE DEĞER KATAN SAYIN KAYMAKAMIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM’’

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘İlçemize 4 yıl hizmet eden Kaymakamımız Mehmet Yıldız’ın veda yemeğinde, bir aradaydık. Bugüne kadar tecrübesi ve birikimiyle ilçemize değer katan Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederim. Değerli Kaymakamımız Mehmet Yıldız Pursaklar’ın gönlünde güzel bir yer edindi. Kendilerine yeni görev yeri olan Pendik ilçesinde başarılar dilerim’’ değerlendirmesinde bulundu.

5.jpg

'' CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ İLE NASİP OLURSA PENDİK’TE GÖREVİMİZE BAŞLAYACAĞIZ''

Kaymakam Yıldız da katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada ‘‘Öncelikle bu akşam buraya katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile nasip olursa Pendik’te görevimize başlayacağız. Belediye Başkanımız Ertuğrul Çetin’e her anından büyük keyif alarak Pursaklar için birlikte çalıştığımız 4 yıl için şahsınıza ve bütün ekibinize en içten duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyor, Pursaklarımız için başarılı hizmetlerinizin devamını diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

6.jpg

Programın sonunda hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kaymakam Mehmet Yıldız’a hediye takdiminde bulundu.

1.jpg

Düzenlenen veda yemeğinde yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Yıldız'a yeni görevinde başarılar dilenerek programa son verildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiören Belediyesi'nden ücretsiz hizmet! Deniz Dünyası ziyaretçilerini bekliyor

Keçiören Belediyesi'nden ücretsiz hizmet! Deniz Dünyası ziyaretçilerini bekliyor