ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. İlçe halkını ziyaret ederek sorun ve istekleri dinleyen Başkan Çetin, projeler geliştirmeye de devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor

Pursaklar Belediyesi ilçedeki yatırımlarını sürdürürken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de saha çalışmalarını doğrultusunda projeler geliştirmeye ve halkın hizmetine sunmaya devam ediyor. 

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'in devam eden saha çalışmalarına her geçen bir yenisi eklenirken Başkan Çetin bu kez ilçedeki mahalleleri gezerek halkın istek ve önerini dinlemeye başladı. 

BAŞKAN ÇETİN'DEN KESİNTİSİZ MAHALLE ZİYARETLERİ

Mahalle ziyaretlerine büyük önem verdiğini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, her gün farklı mahallelere giderek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Günün her vakti halkın içinde olmayı tercih ettiğini söyleyen Başkan Çetin, sokak sokak gezip vatandaş, esnaf, pazar ziyaretleriyle sık sık ilçe halkı ile bir arada oluyor. 

Geçtiğimiz günlerde Yuva Mahallesinde büyük bir teveccüh ile karşılaşan Başkan Çetin, Altınova Mahalle Konağı'nda mahalle sakinleri ile sohbet ortamında geçen buluşmada, hizmetler ile ilgili fikir alışverişinde bulunurken vatandaşlar ile ayrı ayrı ilgilenerek görüşlerini dinledi.   

Başkan Çetin, mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelriken ‘‘Güler yüzle bizleri karşılayan hemşehrilerimizin sevgisine layık olmak için son 5 yılda büyük bir özveri ile çalıştık’’ dedi. Pursaklar'ın geleceği için var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Başkan Çetin; "Her geçen gün mahallelerimize daha iyisini yapabilmenin gayreti içerisindeyiz.

Bütün gayretimiz, çabamız vatandaşlarımızın yüzünü güldürmektir. İlçe halkımız için yeni ve farklı projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.     

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü Konyaspor maçındaki VAR kayıtları için TFF'ye başvuracak

Ankaragücü Konyaspor maçındaki VAR kayıtları için TFF'ye başvuracak