ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin sahaya indi! Semt pazarını denetledi, esnafla sohbet etti

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin sahaya indi! Semt pazarını denetledi, esnafla sohbet etti

Ankara'daki ilçe belediyelerinde saha çalışmaları devam ediyor. Pursaklar Belediyesi'nin ilçedeki etkin çalışmaları devam ederken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de sahaya indi. Semt pazarını ziyaret eden Başkan Çetin esnafla da sohbet etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin sahaya indi! Semt pazarını denetledi, esnafla sohbet etti

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin sahaya indi! Semt pazarını denetledi, esnafla sohbet etti - Ankara'daki belediyeler hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Belediyelerin hizmetleri vatandaşların gündeminde yer alırken bir yanda da belediye başkanlarının faaliyetleri takip ediliyor. Etkin bir belediye başkanlığı örneği sergileyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de saha çalışmalarını sürdürüyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, vatandaşların taze ve sağlıklı gıdalara ulaşmak için rağbet gösterdikleri semt pazarlarını hem ziyaret ediyor, hem de denetliyor. Bu sayede hem vatandaşla hem de esnafla bir araya gelen Başkan Çetin, ilçe hakkında vatandaşın talep ve şikayetlerini öğreniyor.

BAŞKAN ÇETİN'DEN SEMT PAZARLARINA SIKI DENETİM

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte sık sık Pazar alanlarını ziyaret eden Başkan Ertuğrul Çetin, hassas terazili denetim uygulaması başta olmak üzere, nizam intizam, temizlik ve hijyen, ürünlerin tazeliği, etiketlerin tüketicinin görebileceği yerde bulundurulması konusunda uyarılarda bulundu.

1-1.jpg

‘‘Alanında satanında memnun olduğu pazarlar için hemşehrilerimizin memnuniyeti için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz’’ Ürünlerin tazeliği ve çeşitliliği açısından pazarlar, vatandaşların ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşılayan yerlerin başında geldiğini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘İlçe sakinlerimizin, sağlıklı gıda tüketmeleri bizim için büyük önem arz ediyor. Her pazarda tartı kontrol noktalarımız var. Bugün 10 ayrı ölçüm yaptım, hepsi de tam çıktı. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak, temiz ve hijyenik gıdalara ulaşımını sağlamak adına denetimlerimiz artarak devam edecek’’ değerlendirmesinde bulundu.

5-1.jpg

Aldıkları ürünlerin kilolarını merak eden vatandaşlara pazarlarda kurulan tartı kontrol noktasında ekiplerle birlikte ürünlerin ağırlığını ölçen Başkan Çetin, vatandaşların memnuniyet derecelerini ve taleplerine cevap verirken pazarcı esnafının da istek ve ihtiyaçlarını dinledi.

1-1-001.jpg

Sahadaki çalışmalarını sürdüreceğini belirten Başkan Çetin, vatandaşın isteklerine en kısa sürede cevap verileceğini bildirdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Huawei P60 Pro serisi satış rekorları kırması bekleniyor

Huawei P60 Pro serisi satış rekorları kırması bekleniyor