ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin vatandaşın yanında yer almaya devam ediyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin vatandaşın yanında yer almaya devam ediyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki saha çalışmalarını sürdürüyor. Her an vatandaşın yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini açıklayan Başkan Çetin, saha çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin vatandaşın yanında yer almaya devam ediyor!

Pursaklar Belediyesinin ilçedeki çalışmaları devam ediyor. Birbirinden yeni çalışmalara imza atan Pursaklar Belediyesi halkın talep, sorun, istek ve ihtiyaçlarını dinlemeye devam ederken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, saha çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor. 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, günün ilk ışıkları ile birlikte başladığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. İlçe halkı ile bir arada olmaya önem verdiğini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, mahallerde esnaflar ve vatandaşların, yoğun ilgisi ile karşılaşmaya devam ederken çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini söyledi. 

PURSAKLAR BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN, SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Mahalleleri, caddeleri ve sokakları tek tek gezen Başkan  Çetin, ilçe halkının taleplerini büyük bir dikkatle dinleyip not alırken, ilçede gerçekleştirilen ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verip, görüş alışverişinde bulunuyor. 

‘‘Saat mefhumu yok. İlçemizi karış karış geziyoruz’’ diyen Başkan Çetin, günün her saati vatandaşlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Çetin; ‘‘Hal hatır sormadan, hayırlı işler dilemeden geçmiyoruz. Halkımızın istek ve önerilerini birebir dinleme imkânı buluyoruz. Yapacağımız her türlü hizmette, projede ve yatırımda; ilçe sakinlerimizin fikrini alıyor ve onlara kulak veriyoruz. Bütün hemşehrilerimize ve esnaflarımıza güler yüzleri hoş sohbetleri için teşekkür ederim.

Türkiye yüzyılında durmadan, yorulmadan vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi. İlçedeki çalışmalarının devam edeceğini bildiren Başkan Çetin, gece boyu ziyaretlerini sürdürdüğünü de sözlerine ekledi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB tarafından üniversite öğrencileri için bowling turnuvası düzenlendi

ABB tarafından üniversite öğrencileri için bowling turnuvası düzenlendi