ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den ilçedeki okullara ziyaret!

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den ilçedeki okullara ziyaret!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yoğun çalışma programına devam ediyor. İlçedeki çalışmalarına devam eden ve saha çalışmalarını da sürdüren Başkan Çetin, bu kez okul ziyaretleri gerçekleştirerek öğrencilerin yüzünü güldürdü.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den ilçedeki okullara ziyaret!

Ankara'nın ilçe belediyelerinin çalışmaları vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Ankara'da yapılan çalışmalar vatandaşların gündemindeyken  Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de sahadaki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinlemeye devam ederken bu kez okul ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Çetin, Ahmet Müşerref Muhtaroğlu İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin misafiri oldu.  

‘’ÖNCELİĞİMİZ GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZ''

Her fırsatta gençler ve öğrencilerle bir arada olmaya büyük önem verdiğini vurgulayan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Peçenek Mahallesi'nde bulunan Ahmet Müşerref Muhtaroğlu İlkokulu ve Ortaokulundaki öğrencilerle bir araya geldi. 

‘‘Çocuklarımız bizim için her şeyden daha önemli’’ diyen Başkan Çetin, geleceğin teminatı olan öğrencilerle sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiğini belirtti. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Ahmet Müşerref Muhtaroğlu İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek geleceğimizin teminatı olan yarının liderleri, bilim insanları ve girişimcileri olacak olan öğrencilerimiz ve okul müdürümüz ile bir araya geldik. 

Çocuklarımız bizim için her şeyden daha önemli. Bizler de Belediye olarak çocuklarımızın mutluluğu için gayret ediyoruz.'' ifadelerine yer verirken ‘’Öğrencilerimize hayat boyu başarılar ve mutluluklar diliyorum. Allah(cc) zihin açıklığı versin’’ dedi.  

Düzenli olarak okullara giderek hem öğretmenlerle hem de öğrencilerle bir araya gelen Başkan Çetin, çocuklarla yakından ilgilenirken onlara; basketbol topu, futbol topu ve voleybol topu hediye etti. Çocuklar ise hediyelerinden dolayı Başkan Çetin'e teşekkürlerini iletti. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediye Başkanı Ercan MKE Ankaragücü Başkanı Fırat'ı ziyaret etti!

Sincan Belediye Başkanı Ercan MKE Ankaragücü Başkanı Fırat'ı ziyaret etti!