ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e çocuklardan sürpriz ziyaret

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e çocuklardan sürpriz ziyaret

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kendisini ziyaret etmek isteyen ilçe halkını makamında ağırlamaya devam ediyor. Haftanın belirli günlerinde ziyaretleri kabul eden Başkan Çetin'e bu kez çocuklar sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e çocuklardan sürpriz ziyaret

Pursaklar Belediyesi'nin ilçedeki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçedeki çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, eğitimden spora, kültürden sanata, bilimden teknolojiye kadar birçok etkinliği de çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, haftanın belirli günlerinde kendisini ziyaret eden vatandaşları ağırlamaya da devam ediyor.

İlçede çocuklar için pek çok etkinliğe imza atılırken Başkan Çetin'e bu kez sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. İlçede ikamet eden ve belediyenin etkinliklerine katılım sağlayan çocuklar Başkan Çetin'i çat kapı ziyaret etti.

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ÇETİN'E ÇAT KAPI ZİYARET

Makam kapısını günün her saati hemşerilerine sonuna kadar açan Başkan Çetin’e çocuklardan sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Geleceğin Türkiye'sine büyük katkılar sunacak olan çocuklarla keyifli dolu dakikalar geçiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, minik çocuklarla tek tek yakından ilgilendi.

2.jpg

‘‘GELECEĞİMİZİN TEMİNATI, MİNİK HANIMEFENDİLER BAŞKAN AMCALARINI ZİYARETE GELMİŞ’’

Geleceğin mimarı olarak gördüğü çocukların ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Geleceğimizin teminatı, minik hanımefendiler başkan amcalarını ziyarete gelmiş. Eğer çocuklar biz başkan ile görüşmek istiyoruz diye makama gelebiliyorlar ise gönül köprülerini kurmuşuz demektir. İnşallah gelecekte bu ilçeye ve bu memlekete büyük faydaları dokunacak. Onlara daha iyi bir gelecek sunabilmek adına Belediye olarak gereken tüm çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.

1.jpg

Çocuklarımıza ziyaretleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımız için" değerlendirmesinde bulundu. Çocukların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, güler yüzle ve tebessüm eden bakışlarla kendisini selamlayan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kasım 2023 Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek?

Kasım 2023 Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek?