ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'in saha çalışmaları devam ediyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'in saha çalışmaları devam ediyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Çetin'in saha çalışmaları devam ederken bu kez esnafla bir araya geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'in saha çalışmaları devam ediyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, göreve geldiği günden bu yana vatandaşların yaşam kalitesini üst seviyeye çıkarmak için kültürden sanata, eğitimden spora, ulaşımdan sağlığa, bilimden teknolojiye birçok farklı alanda yatırımlara imza attığını belirtti. Mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Cumhur İttifakı ortağı MHP Pursaklar İlçe Başkanlığını ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ziyaretin ardından MHP Pursaklar İlçe Başkanı Veysel Yıldırım ve Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı İbrahim Kopan ile birlikte mahalle mahalle, sokak sokak gezerek halkı selamladı.

‘‘DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’’

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Cumhur İttifakının Pursaklar ilçesinde tarih yazacağını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatımız ve Cumhur İttifakı Ortağımız MHP Pursaklar İlçe Teşkilatımız ile Yunus Emre Caddesi esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi selamladık. 

Esnaflarımıza bol bereketli kazançlar diledik. Daha yapacak çok işimiz var. Pursaklar’a dahil daha çok hayallerimiz var. Bütün hemşehrilerimizin oyuna talibim. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza, ilgi, alaka ve yoğun teveccühlerinden dolayı teşekkür ederiz’’ dedi. Bu çerçevede Çetin'in çalışmalarına devam edeceği bildirildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB duyurdu! Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil şehit oldu

MSB duyurdu! Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil şehit oldu