ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin 23 Nisan için koltuğunu devretti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin 23 Nisan için koltuğunu devretti

Başkan Çetin günün anlam ve önemi adına geleneksel koltuk devir teslim törenini gerçekleştirdi. Makam koltuğunda genç İbrahim'i oturtan Başkan Çetin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin 23 Nisan için koltuğunu devretti

Vatandaşların 23 Nisan'da en çok keyif aldığı olayların başında sembolik olarak makam koltuklarına küçük yaştaki kız ve erkek çocuklarının oturulması geliyor. Bu olaylarda Başkanların koltuğuna oturan çocuklara o hissiyatı yaşatılıyor ve onlara geleceğin ülke yönetiminde söz sahibi olacakları duyguları aşılanıyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİNDE 23 NİSAN DEVİR TESLİMİ

Pursaklar Belediyesi'nde de diğer yönetimlerde olduğu gibi 23 Nisan'da başkanlık koltuğu için devir teslim töreni yapıldı. Başkan Çetin ilçe yönetimi olarak verdikleri değeri göstermek ve onların bayram heyecanına ortak olmak için koltuğuna 10. sınıf öğrencisi İbrahim Polat'ı oturttu. Pursaklar Belediye Başkanı koltuğuna oturan genç İbrahim taleplerini Başkan Ertuğrul Çetin'e aktardı. Başkan Çetin ve beraberindeki isimler kendilerinden istenenleri can kulağı ile dinledi.

Kendisine 23 Nisan kapsamında yapılan bu ziyaretten çok mutlu olduğunu dile getiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin çocukların gün gelecek kendilerinin yerlerine geçeceklerini söyledi. Başkan Çetin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle başkanlık koltuğumuzu Gümüşoluk İlkokulu 4.sınıf öğrencisi İbrahim Polat oğlumuza devrettik. Azimle ve gayretle çalışarak inşallah bizlerden bu koltuğu devir alacaklar. Başkanımızdan aldığımız talimatlar ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni mutlu eden minik öğrencilerimiz başta olmak üzere bizlere geleceğe dair umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Görüşme günün anlam ve öneminin vurgulanması ile ve fotoğraf çekimi ile son buldu. Taraflar bu özel andan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
23 Nisan kargolar açık mı, kapalı mı, PTT, MNG, Sürat, Yurtiçi, Aras, Trendyol Express dağıtım yapacak mı?

23 Nisan kargolar açık mı, kapalı mı, PTT, MNG, Sürat, Yurtiçi, Aras, Trendyol Express dağıtım yapacak mı?