ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Alev Alatlı Millet Kıraathanesini ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Alev Alatlı Millet Kıraathanesini ziyaret etti

Pursaklar Belediyesi tarafından inşa edilen Millet Kıraathaneleri gençlerin gitmeyi en çok tercih ettiği yerler arasında ilk sırada yer alıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de Alev Alatlı Millet Kıraathanesine giderek oradaki öğrenciler ile sohbet etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Alev Alatlı Millet Kıraathanesini ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türk edebiyatının önemli isimlerinden Alev Alatlı'nın adının verildiği millet kıraathanesi ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kıraathaneye gelen gençler ile sohbet etti.

“ÇOCUKLARIMIZIN BAŞARILI OLMALARINI İSTİYORUZ”

Söz konusu kıraathanenin açılışında da yer alan Başkan Çetin son 5 yılda gençlerin daha rahat ortamlarda ders çalışması için 7 adet millet kıraathanesi yaptıklarını ifade etti. Beraberindeki heyet ile birlikte yapmış olduğu ziyaret sonrası konuşan Başkan Çetin “Gençlerimizin sosyal ve kültürel yaşamlarına katkı sağlayan, ders çalışma ve kitap okuma alışkanlığı kazandıran Alev Alatlı Millet Kıraathanemizi ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledik. Millet Kıraathanelerimize gelen genç kardeşlerimizle, sessiz ortamı bozmadan kısa süreli sohbet ettik. Çocuklarımızın bol bol kitap okuyup, ders çalışarak başarılı olmalarını istiyoruz. Bu doğrultuda en iyi hizmeti vermek için durmadan yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

GENÇLERİN RAHAT BİR ORTAMDA VAKİT GEÇİRMESİ HEDEFLENİYOR

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan millet kıraathaneleri her yaştan vatandaşın gelip vakit geçirebileceği bir sosyalleşme ortamı olarak ön plana çıkıyor. Söz konusu hizmet noktalarını ziyaret eden kişilere sıcak çay ve çorba ikramında bulunularak bulundukları alanda daha konforlu hissetmesi sağlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SON DAKİKA I Çanakkale'de korkutan deprem! Marmara Denizi sallandı

SON DAKİKA I Çanakkale'de korkutan deprem! Marmara Denizi sallandı