ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocuklarla piknik yaptı!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocuklarla piknik yaptı!

Ankara'nın ilçe belediyeleri birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de saha çalışmalarına devam ederken çocuklarla birlikte piknik yaptı. Piknikte renkli görüntüler ortaya çıktı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocuklarla piknik yaptı!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocuklarla piknik yaptı! - Ankara'da sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Pursaklar Belediyesi, ilçede çeşitli etkinlik, proje ve yatırımlara imza atmaya devam ediyor.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLA TAKİP ET

Bu çerçevede çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de Yavuz Sultan Selim Cami Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ile piknikte bir araya geldi.

BAŞKAN ÇETİN KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN PİKNİK DAVETİNE İCABET ETTİ

Göreve geldiği günden bu yana çocukların ve gençlerin taleplerini geri çevirmeyen, yaptığı çalışmalarla onlara verdiği önemi gözler önüne seren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yavuz Sultan Selim Cami Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin piknik davetini geri çevirmedi.

2-1.jpg

Piknik programı düzenleyen Kur’an Kursu öğrencileri ile bir araya geldiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ‘‘Yavuz Sultan Selim Cami Yaz Kuran Kursu öğrencilerinin piknik programına katıldım. Hemen hemen hepsi Kuran okumayı öğrenmiş.

3.jpg​​​​​​​Çocuklarımızın eğlendiğini ve yüzlerinin güldüğünü görmek bizleri çok mutlu etti. İyi ki buradayız​​​​​​​. İyi ki bu güzel evlatlarımızla, bu güzel etkinlikte bir araya geldik.'' ifadelerine yer verdi.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Günün anısına çocuklarla bol bol fotoğraf çekinmeyi ihmal etmeyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, piknik alanında gönüllerince eğlenen öğrencilerle birlikte güzel havanın tadını çıkarırken, piknik organizasyonu renkli görüntülere sahne oldu.

4.jpg

Kur'an kursu öğrencileri etkinlik için teşekkürlerini iletirken kursun faydalarını dile getirdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Çeşme arası kaç km? Özel araç, otobüs ve uçak ile kaç saatte gidilir?

Ankara Çeşme arası kaç km? Özel araç, otobüs ve uçak ile kaç saatte gidilir?