ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin soğuk havalara rağmen Pursaklar halkı ve esnafıyla yaptığı görüşmelere ara vermeden devam ediyor. Başkan Çetin ve beraberindeki heyet vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek onlara yardımcı olma sözü veriyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi

2019 yılında Pursaklar Belediye Başkanı olarak görev yapmaya başlayan ve Ak Parti tarafından yola devam etme kararı alınan isimlerden olan Ertuğrul Çetin seçim çalışmalarına devam ediyor.

Aktif olarak seçim çalışmalarına ve belediye başkanlığı görevlerine devam eden Başkan Ertuğrul Çetin soğuk havaların iyiden iyiye etkisini göstermesine rağmen ilçe genelinde esnafları ve vatandaşları sokakta ziyaret edip onlarla sohbet etmeye devam ediyor. Bu kapsamda kalabalık bir heyet ile birlikte bugün Pursaklar sokaklarını gezdi. İlk olarak partisinin ittifak ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin Pursaklar ilçe başkanı Veysel Yıldırım'ı makamında ziyaret eden Başkan Çetin, ardından Yıldırım ile beraber esnafları ve sokaktaki vatandaşları ziyaret etmek için yola çıktı.

ERTUĞRUL ÇETİN PURSAKLAR SOKAKLARINDA

Yaptıkları ziyaret ile ilgili konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin  “AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatımız ve Cumhur İttifakı Ortağımız MHP Pursaklar İlçe Teşkilatımız ile Yunus Emre Caddesi esnaflarımızı ve hemşerilerimizi selamladık. Esnaflarımıza bol bereketli kazançlar diledik. Daha yapacak çok işimiz var. Pursaklar’a dâhil daha çok hayallerimiz var. Bütün hemşehrilerimizin oyuna talibim. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza, ilgi, alaka ve yoğun teveccühlerinden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Ertuğrul Çetin'in ikinci defa adaylık yarışı içinde olduğu Pursaklar Belediye Başkanlığı seçimlerinin sonuçları 31 Mart 2024 tarihinde belli olacak. Pursaklar halkı da heyecanla seçim sonuçlarının belli olacağı anı beklemeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB'den Sanayide Neet Kadınlar Projesi için destek!

ABB'den Sanayide Neet Kadınlar Projesi için destek!