ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin evlenen çiftlerin özel günlerinde yanında oluyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin evlenen çiftlerin özel günlerinde yanında oluyor

Evlenmek için Pursaklar Belediyesine müracaat eden çiftler özel bir an daha yaşıyor. Çiftlerin nikahlarını bizzat Belediye Başkanı Çetin kıyarak onların yeni hayatlarına attıkları ilk adımda yanlarında oluyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin evlenen çiftlerin özel günlerinde yanında oluyor

Hayatlarını birleştirme kararı alan çiftler evlilik yolunda gerekli süreçlerden geçtikten sonra nikah işlemlerine başlıyor. Başlayan işlemler için gidilen yer il ve ilçe belediye binaları oluyor.

PURSAKLARDA NİKAH VE DÜĞÜN SEZONU DEVAM EDİYOR

Çiftler gittikleri belediyede gerekli işlemleri tamamladıktan sonra nikah için tarih alarak hayatlarının en özel günlerini beklemeye başlıyor. Kendileri için en anlamlı eveti dile getiren çiftler nikah memurundan evlilik cüzdanını alarak hayatlarına birlikte devam ediyor.

Pursaklar ilçesinde de ülkenin dört bir yanında olduğu gibi belediyeye bağlı nikah salonlarında evlendirme işlemi sürüyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de kanundaki nikah kıyma görevini yerine getirerek aile ve çiftleri tebrik ediyor.

Bu kapsamda son olarak  Burcu ve Barış Mert çiftinin nikahını kıyan Başkan Çetin “Çiftimizin nikah akdini gerçekleştirdik. Patır ve Özer ailelerini tebrik ediyor, çiftimize mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÇETİN DÜĞÜNLERE KATILARAK ÇİFTLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLUYOR

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin kıydığı nikahlar haricinde evlenen çiftlerin düğünlerinde de onları yalnız bırakmıyor. Başkan gittiği düğünlerde evlenen çiftlere bir ömür boyu mutluluklar temennisinde bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yağışlı günler son buluyor! Ankara için tarih duyuruldu, sıcaklıklar artıyor

Yağışlı günler son buluyor! Ankara için tarih duyuruldu, sıcaklıklar artıyor