ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçe gençleri ile fikir alışverişi yapmaya devam ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçe gençleri ile fikir alışverişi yapmaya devam ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki vatandaşları ziyaret ederken, toplumun her yaş grubundan insanlara değer verdiğini ifade etti. Bu kapsamda Başkan Çetin ilçe gençleri ile bir araya gelip fikir alışverişinde bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçe gençleri ile fikir alışverişi yapmaya devam ediyor

Ankara'nın en yeni ilçelerinden olan Pursaklar'da seçim çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediye Başkanlığı için bir kez daha aday olan Ertuğrul Çetin, başkanlık görevi ile beraber seçim kampanyalarını da yürütüyor. Bu kapsamda Başkan Çetin ilçe gençleri ile sık sık bir araya geliyor.

Başkentte yerel seçim sonucu en çok merak edilen ilçelerden olan Pursaklar'da belediye başkanı Ertuğrul Çetin hizmetlerine ek olarak sosyal anlamda vatandaşlar ile kurduğu iyi ilişkiler ile de ön plana çıkıyor. Her yaş grubundan insan ile bir araya gelen Başkan Çetin özellikle gençlerle bir araya gelerek onların sorun ve fikirlerini dinliyor. Son olarak Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Pursaklar Yaşam Merkezinde gençlerle buluştu.

BAŞKAN ÇETİN'DEN GENÇLERE ÖNEM VURGUSU

Gençliğe verdikleri önemden bahsederken onların talep ettikleri konular ile ilgilenmenin kendilerinin öncelik gösterdiği bir mesele olduğu ifade eden Başkan Çetin ‘‘Belediye olarak ilçemizi imar ederken ve geleceğe taşırken, sosyal ve kültürel anlamda birçok proje ve iş üretiyoruz. Ortaya koyduğumuz tüm eserler ve hizmetler gençlerimizle birlikte değerli ve anlamlı. Gençler bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Gençlerimizin bizden talep ettiği her konu da yardımcı olmak ve çözüme kavuşturmak bizim önceliklerimizin arasındadır. Vizyon sahibi olan gençlerimizi görmek gelecek adına bizleri umutlandırıyor. Bundan sonraki süreçte de gençlerimize ve öğrencilerimize yönelik projelerimize ve planlamalarımıza devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Başkan Çetin yaptığı açıklamaya ek olarak gençlerle uzun uzun sohbetler etti. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in seçimi yeniden kazanması halinde ilçe gençleri için yeni projeler hazırlayıp hayata geçirmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
5 sene satmayacağım diyenlere 0,49 faizle taşıt kredisi verilecek! ÖTV düzenlemesi geliyor ilk kez alacaklar müjde

5 sene satmayacağım diyenlere 0,49 faizle taşıt kredisi verilecek! ÖTV düzenlemesi geliyor ilk kez alacaklar müjde