ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçede spor yatırımlarının devam edeceğini söyledi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçede spor yatırımlarının devam edeceğini söyledi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçedeki küçük çocuklar ile futbol sahasında bir araya geldi. Başkan Çetin'in çocukla penaltı atışı yaparken yanlarında olduğu keyifli anlar yaşanmasına sebep oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçede spor yatırımlarının devam edeceğini söyledi

Ülkenin en kalabalık 2. şehri unvanını uzun bir süredir koruyan Ankara'da genç nüfusun yoğunluğu göze çarpıyor. Bu kapsamda genel ve yerel yönetimler başta gençler olmak üzere her yaştan vatandaşın spora katılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde de gençlerin sporla iç içe olması için belediye tarafından bir çok proje yürütülüyor. İlçedeki genç nüfusun en güzel dönemlerini spor yaparak değerlendirmesini isteyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençler ile yakından ilgilenmeye devam ediyor.

BAŞKAN ERTUĞRUL ÇETİN PENALTI ATIŞI YAPAN ÇOCUKLARI İZLEDİ

Son olarak Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçedeki bir futbol sahasında top oynayan gençler ile bir araya geldi. Pursaklar Danyıldız'da top oynayan gençleri izledikten Başkan Çetin ve beraberindeki heyetle birlikte gençlerin yanlarına gitti. Çocukları penaltı atışı yaptıktan sonra ödüllendiren Başkan Çetin “Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerine katkı da bulunmak adına sporun her alanında tesisleşmeye büyük önem veriyoruz. Çocuklarımızın hayatında sporun en önemli bir bileşen olması için çalışmalarda bulunuyoruz. Her vakit bulduğumuzda da genç kardeşlerimizle bir araya geliyor, keyif dolu dakikalar geçiriyoruz" diyerek genç nüfusun sporla ilgilenmesinin kendileri için ne kadar önemli olduğunu vurguladı

.

“YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin gençleri sporla buluşturan spor faaliyetlerinin süreceğini “Danyıldız halı sahasında çocuklarımızın futbol maçına eşlik ederek penaltı atışı turnuvası düzenledik. Birbirinden yetenekli kardeşlerimize hediyelerini verdik. Onların mutlu olması ve spor alanında daha çok gelişim kat edebilmeleri için spor alt yapısına yatırımlarımıza devam edeceğiz” diyerek ifade etti.

Pursaklar'da belediye tarafından spor temalı düzenlenen projeler vatandaşlarında hoşuna gidiyor. Ailelerin çocuklarını faydalı etkinliklere götürmesini isteyen Pursaklar Belediyesi bu konu ile ilgili projelere devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakanlık açıkladı! Türkiye'yi Ocak ayında 2 milyondan fazla insan ziyaret etti

Bakanlık açıkladı! Türkiye'yi Ocak ayında 2 milyondan fazla insan ziyaret etti