ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin mahallelerde vatandaşlar ile buluşmalarını sürdürüyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin mahallelerde vatandaşlar ile buluşmalarını sürdürüyor!

Ankara'da büyükşehir belediye başkanı seçiminin sonucu kadar ilçe seçim sonuçlarının da nasıl olacağı aynı şekilde merak ediliyor. Pursaklar ilçesinde de bu kapsamda mevcut başkan Ertuğrul Çetin seçim çalışmasını sürdürüyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin mahallelerde vatandaşlar ile buluşmalarını sürdürüyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin AK Parti tarafından bir kez daha aday gösterilmesinin ardından çalışmalarını hızlandırmıştı.

MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

2019 yılından beri görevini sürdüren Çetin ikinci defa Belediye Başkanı olma çalışmaları kapsamında sık sık vatandaşlar ile bir araya gelmeyi tercih ediyor. Halkın taleplerini aracısız bir şekilde halkın ağzından dinlemeyi tercih eden Başkan Çetin Pursaklar ilçesinin 21 mahallesine de giderek oradaki mahalle sakinlerini ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde yaptıkları ziyaretler ile ilgili konuşan Başkan Ertuğrul Çetin “Hemşehrilerimizle bir araya gelerek taleplerini dinledik, sorunlarına çözümler ürettik. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar vatandaşlarımızın fikirlerine, isteklerine önem ve öncelik verdik. 5 sene içerisinde sürekli sahada, ilçe sakinlerimizin dertleriyle dertlenip, ilçenin gelişimi için birlikte çaba sarf ettik. İlçemizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

2019'DA REKOR BİR SONUÇ ALINMIŞTI

31 Mart Yerel seçimleri kapsamında Pursaklar ilçesinde alınacak sonuç merakla bekleniyor. Bir önceki seçimde sadece1 ay dolayında görevde kalan Ayhan Yılmaz yüzde 72,05 almıştı. Ak Parti'nin Ankara'da rekor oy farkı ile kazandığı belediyeler arasında yer alan Pursaklar Belediyesi'nde Ertuğrul Çetin'in bu sonucun bir benzerini yakalayıp yakalayamayacağı merak konusu oldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in seçime girecek diğer adaylar gibi son güne kadar seçim propagandalarını sürdürmesi bekleniyor. Yurt genelinde seçimler 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu, SSK, Bağ Kur emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu, SSK, Bağ Kur emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?