ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin mazbatasını aldığını duyurdu

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin mazbatasını aldığını duyurdu

Uzun süren seçim maratonunun ardından kazanan isimler arasında yer alan Ertuğrul Çetin 2. dönemine başladı. Mazbatasını alan Başkan Çetin görevine kaldığı yerden devam edecek.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin mazbatasını aldığını duyurdu

AK Parti'nin seçimi kazandığı ilçelerden olan Pursaklar'da mazbata teslim töreni gerçekleştirildi. 2019 yılında göreve gelen Başkan Ertuğrul Çetin bir dönem daha ilçede Belediye Başkanlığı görevini sürdürecek.

PURSAKLAR BELEDİYE BAŞKANI ERTUĞRUL ÇETİN'DEN MAZBATA SÖZLERİ

Seçim sonucunda Pursaklar Belediye Başkanı olmaya bir kez daha hak kazanan Çetin mazbatasını aldığını açıkladı. Mazbata aldığı anı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Başkan Çetin “Mazbatamızı aldık. Tertemiz bir seçim kampanyası yürüttük ve seçim bitti.  Bize inanan, güvenen ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Tek Amacımız işimizi İyi yapmak” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın bir kez daha aday gösterdiği isimlerden olan Ertuğrul Çetin seçimi yüzde 53.96 oy oranı ile tamamlamıştı. AK Parti'nin kazandığı 8 ilçeden birisi olan Pursaklar'da 5 yıl daha görevini sürdüreceklerini ifade eden Başkan Çetin'in en kısa zamanda görevine kaldığı yerden edecek.

YENİ PROJELERE İŞARET EDİLMİŞTİ

2029 yılına kadar görevini sürdürecek Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bir çok farklı proje gerçekleştirmiş ve sosyal faaliyetlerde düzenlenmesine katkı sağlamıştı. Seçim döneminde kararlılık ile mevcut çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yeni dönemde farklı projeler ile Pursaklar ilçesinde hizmetleri devam ettirmesi bekleiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı, emekli maaşları ayın kaçında yatar?

Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı, emekli maaşları ayın kaçında yatar?