ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Online Halk Meclisi hizmeti ile yaptıklarından bahsetti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Online Halk Meclisi hizmeti ile yaptıklarından bahsetti

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesapları üzerinden belediye hizmetleri ile ilgili vatandaşlara bilgilendirmeler yapıyor. Bu kapsamda Başkan Çetin Online Halk Meclisi faaliyeti ile neler yapıldığını anlattı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Online Halk Meclisi hizmeti ile yaptıklarından bahsetti

Ankara'nın en yeni ilçelerinden olan fakat merkezi konumu nedeniyle daima göz önünde olan ilçelerinden Pursaklar'da ilçe belediyesi tarafından yapılan bir çok hizmet ön plana çıkıyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde sona eren Pursaklar 2. Kitap Günleri sadece ilçede değil şehir genelinde adından söz ettiren bir organizasyon olmuş, ülkenin en sevilen yazarları okuyucuları ile burada buluşmuştu.

PURSAKLAR BELEDİYESİNDEN ONLİNE HALK MECLİSİ

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bu kapsamda sosyal medya hesabı üzerinden daha öncesinde duyurdukları hizmetlerin aradan geçen sürede nasıl bir etki bıraktığına dair yeni paylaşımlar yapıyor. Başkan Çetin yaptığı paylaşımda “Online Halk Meclisi” hizmetini anlattı. Vatandaşlara internet aracılığı ile başlatılan hizmet ilk olarak koronavirüs pandemisinin başladığı yıllarda kullanılmış ve vatandaşlarla irtibatın kesilmemesi amaçlanmıştı.

Belediye olarak ilçe sakinlerine ulaşmada interneti kullanmanın önemini vurgulayan Başkan Ertuğrul Çetin “Belediye binamızda sosyal medya üzerinden “Online Halk Meclisi” yaparak hemşehrilerimize ulaştık, hiçbir soruyu cevapsız bırakmadık. Görevi emanet aldığımız günden bu güne, hem sokaklarda hem de sosyal medyada hemşehrilerimizle hep iç içe olduk” diyerek Pursaklar sakinleri ile irtibatta kalmanın önemini vurguladı.

YENİ DÖNEMDE BİR KEZ DAHA ADAY

Bir çok plan ve proje ile yeni dönemde de görevlerine devam etmek istediklerini yineleyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin geçtiğimiz haftalarda mensubu olduğu AK Parti tarafından Pursaklar Belediye Başkanlığına bir kez daha aday gösterilmişti. 2019 Yılında Pursaklar'da seçimi kazanan Ayhan Yılmaz'ın kısa süre sonra görevinden ayrılmasının ardından yerine gelen  Başkan Ertuğrul Çetin'in ilk seçiminde alacağı sonuç merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB öğretmen ataması kontenjanları ve kadro dağılımı belli oldu mu?

MEB öğretmen ataması kontenjanları ve kadro dağılımı belli oldu mu?