ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin pazar esnafını ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin pazar esnafını ziyaret etti

Ankara Pursaklar'da vatandaşlar ile sık sık bir araya gelmeye özen göstermesi ile bilinen Başkan Ertuğrul Çetin Pursaklar Kapalı pazar yerine giderek esnaf ve alışveriş yapan vatandaş ile sohbet etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin pazar esnafını ziyaret etti

Son günlerde Ankara'da gün içindeki takvimini yoğunlaştırması ile ön plana çıkan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Salı Kapalı Pazar Alanını ziyaret ederek pazar yerinin mevcut işleyişi hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN ÇETİN PAZAR YERLERİ VURGUSU YAPTI

Geride bırakılan görev süresinde ilçe vatandaşlarının daha rahat alışveriş yapabilmesi için bir çok pazaryeri inşaatını tamamlayıp hizmete sunduklarını vurgulayan Başkan Ertuğrul Çetin “Göreve başladığımız günden bugüne her daim sahada milletimizle buluşuyor, onların talep ve beklentilerini diliyoruz. Hemşehrilerimizin, her türlü ihtiyacı düşünülerek inşa edilen ve yenilenen pazar alanlarımızın tamamında yağmurda çamurda, yaz sıcağında, zorlu şartlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadan alışveriş yapmanın keyfine varılıyor” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ayrıca pazar yerine gelmesinden dolayı kendisine ilgi gösteren vatandaşlara de teşekkürlerini iletti. Başkan Çetin “Bizlerde sık sık pazar alanlarını ziyaret ederek, alışveriş yapan hemşehrilerimizle sohbet ediyor, esnafımızla selamlaşıyoruz. Vatandaşlarımıza, yoğun ilgi ve teveccühleri için teşekkür ediyorum. Biz kocaman bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

Pursaklar'da şu ana kadar 4 pazar yeri inşaatını tamamladıklarını ve 4 pazar yerini de yedilediklerini ifade eden Başkan Ertuğrul Çetin yaklaşan yerel seçimde yeniden seçilmesi halinde bir çok projeyi de hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi! Ankara-Samsun arası seyahat süresi 2 saat 45 dakikaya düşüyor

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi! Ankara-Samsun arası seyahat süresi 2 saat 45 dakikaya düşüyor