ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Ramazan eğlenceleri için çocuklara seslendi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Ramazan eğlenceleri için çocuklara seslendi

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde devam eden Ramazan etkinliklerinde sona yaklaşılıyor. Her yaşa hitap eden etkinlikler ile vatandaşların eğlenmesi amaçlanıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Ramazan eğlenceleri için çocuklara seslendi

İslam ayı için önemli bir dönem olan Ramazan ayının sona ermesine günler kaldı. Ramazan ayı başlamadan harekete geçen Pursaklar Belediyesi 'de bu özel ay için bir dizi program hazırladıklarını duyurmuştu.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE SON GÜN 4 NİSAN

Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi iftar saatinden sonra her yaştan ilçe sakinine hitap eden etkinlikler hazırladıklarını ve bu etkinliklerin ilçenin çeşitli bölgelerinde yer alan yaşam merkezlerinde düzenleneceğini duyurmuştu.

Sona yaklaşılan etkinlikler ile ilgili Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabı üzerinden özellikle çocuklara yönelik bir paylaşımda bulundu. Başkan Çetin “Pursaklar’da Ramazan bugün seymenler ile başladı. Yaşam Merkezimizde devam eden ramazan etkinliklerimizde son gün 4 Nisan. Henüz gelmemiş olan çocuklarımız kinetik kum, taş boyama, çömlek yapımı ve daha birçok etkinlik sizler için, kaçırmayın” dedi.

İLGİNİN AYNI ŞEKİLDE SÜRMESİ BEKLENİYOR

Pursaklar ilçesi halkının son güne kadar aynı şekilde etkinliklere katılım sağlaması bekleniyor. 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda ilçede bir kez daha belediye başkanı olarak görev yapması için seçilen Ertuğrul Çetin'in ilerleyen dönemlerde benzer etkinliklere devam etmesi bekleniyor.

Söz konusu etkinliklerde çocuklara bir çok alanda deneyim fırsatı sunulurken, onların neşeli anlar geçirmesi sağlanıyor. Bu duruma ek olarak ailelerde çocuklarına eşlik ederek onlarla beraber anı biriktiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralı aileler! Çocuklarınızı götürebileceğiniz dijital hayvanat bahçesi sizleri bekliyor

Ankaralı aileler! Çocuklarınızı götürebileceğiniz dijital hayvanat bahçesi sizleri bekliyor