ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Saray mahallesini ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Saray mahallesini ziyaret etti

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin farklı mahalleleri gezip insanlarla bir araya geliyor. Başkan Çetin'in bu kapsamda son durağı Saray mahallesi oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Saray mahallesini ziyaret etti

Pursaklar seçim heyecanı yaşamaya devam ediyor. Ankara'nın son dönemde yapılan çalışmalar ve sosyal aktiviteler ile ön plana çıkan ilçelerinden olan Pursaklar'da Belediye Başkanlığını yürüten Ertuğrul Çetin seçim çalışmaları ve aynı anda sürdürdüğü görevi kapsamında farklı mahallelere giderek vatandaşları yaşadıkları yerde ziyaret ediyor.

“SELAM VERMEDEN GEÇMİYORUZ”

Beraberindeki heyet ile birlikte çeşitli mahallelere ziyaretlerde bulunan Ertuğrul Çetin'in tespit ettiği sorunlara dair en kısa zamanda çalışmalar yapılması talimatı verildiği öğrenildi. Gerek yol kenarında vatandaşlar ile bir araya gelen gerekse esnafları dükkanlarında ziyaret eden Başkan Çetin “Selam vermeden hayırlı işler dilemeden geçmedik, geçmiyoruz. Helal kazanç için gece gündüz çalışan, bütün esnaflarımıza bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bir araya geldiği esnaflar ve mahalle sakinleri ile uzun uzun sohbetler etti. Vatandaşlarda hem kendisine yaklaşan seçim öncesi adaylığı noktasında başarılar diledi, hem de Saraya mahallesinde ve kendi hayatlarında yaşadıkları sorunları anlattılar.

YOĞUN TEMPO DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Çetin'de vatandaşların kendisinden talep edilen şeyler noktasında çalışmalarını başlatacağını ifade etti. Başkan Çetin'de bir araya geldiği vatandaşlara eğer yeniden seçilirse bir sonraki dönem neler yapacağından bahsetti. Önümüzdeki günlerde Ertuğrul Çetin ve beraberindeki heyetin farklı noktalara da gitmesi ve bu tempoyu 31 Mart'a kadar sürdürmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evlilik kredisi başvuruları ne zaman, şartları neler, başvuruları nasıl yapılır? 150 bin TL evlilik kredisi yaş sınırı, gelir durumu nasıl olmalı?

Evlilik kredisi başvuruları ne zaman, şartları neler, başvuruları nasıl yapılır? 150 bin TL evlilik kredisi yaş sınırı, gelir durumu nasıl olmalı?