ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şehit ve gazi yakınları ile iftarda bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şehit ve gazi yakınları ile iftarda bir araya geldi

Pursaklarda şehit Yunus Baş'ın ailesi tarafından bir iftar yemeği verildi. Yemeğe çok sayıda vatandaş katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şehit ve gazi yakınları ile iftarda bir araya geldi

Türkiye'de şehit ve gazi aileleri tarafından bireysel olarak da programlar gerçekleşiyor. Söz konusu programlarda şehitler rahmetle anılıp gazilere minnetler dile getiriliyor.

PURSAKLAR'DA ŞEHİT AİLESİNDEN İFTAR

Bu kapsamda Pursaklar ilçesinde bir iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirildi. Söz konusu etkinliğe Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de katıldı. Şehit Yunus Baş'ın ailesi tarafından Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Pursaklar Temsilciliği’nde gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Başkan Çetin şehit ve gazilerle bir araya gelmesinin kendisi için önemine dikkat çekti.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “Aziz Şehidimiz Yunus Baş’ın kıymetli ailesinin verdiği iftar yemeğine katıldık. Orucumuzu Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz ile birlikte açtık. Şehit yakınlarımızla ve gazilerimizle aynı sofranın etrafında olmak bizim için çok önemli ve çok değerli. Allah (cc) tuttuğumuz oruçlarımızı ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin” dedi.

AİLELERE DESTEK DİLE GETİRİLDİ

İftar yemeğinde çok sayıda şehit ve gazi ailesi de katıldı. Katıldığı iftar yemeğinde masaları tek tek gezen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşlar ile sohbet etti. Kayıplarından dolayı ailelere rahmet dileğinde bulunan Başkan Çetin belediye olarak her zaman yanlarında olacaklarını yineledi.

İlerleyen günlerde farklı programlarında gerçekleştirilmesi bekleniyor. Şehit ve gazi ailelerine toplumun genelinden de destek geliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
5 Nisan tarihli Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!

5 Nisan tarihli Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!