ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şehit ve gazi yakınlarını makamında ağırladı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şehit ve gazi yakınlarını makamında ağırladı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bugün anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı Pursaklar Temsilciliği, Şehit Aileleri ve Gaziler, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i makamında ziyaret etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şehit ve gazi yakınlarını makamında ağırladı

Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast edenlere karşı vatanımızı canı pahasına savunurken şehit düşenler ve gazi olanlar, halkımız tarafından el üstünde tutulmaya devam ediliyor. Son olarak Ankara'nın Pursaklar ilçesinde şehit yakınları ve gazilerden anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı Pursaklar Temsilciliği, Şehit Aileleri ve Gaziler tarafından Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e bir ziyarette bulunuldu. İlçedeki tüm insanlar ile yakın ilişki kurması ile bilinen Başkan Ertuğrul Çetin'de kendisini ziyaret eden misafirlere özel ilgi göstererek onlarla muhabbet etti.

“ŞEHİT VE GAZİLERDEN BAŞKAN ERTUĞRUL ÇETİN'E DESTEK”

Ziyaret ile ilgili Pursaklar Belediyesinin internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Başkan Çetin'in “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ziyaretimize gelerek, dua ve desteklerini ilettiler. Benim canım ve büyük ailem hepinize minnettarım. Dün olduğu gibi bundan sonra da sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Aziz vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, hayırlı ve sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” sözlerine yer verildi.

Belediye Başkanını ziyaret eden şehit yakınları ve gazilerden oluşan ilçe sakinleri ise yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi bir kez daha Pursaklar Belediye Başkanı olması için Ak Parti tarafından aday gösterilen Ertuğrul Çetin'e desteklerini ilettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çevremdeki herkes hasta diyerek tedirgin olanlar buraya! Evrilerek yayılıyor sinsice vücudu ele geçiriyor

Çevremdeki herkes hasta diyerek tedirgin olanlar buraya! Evrilerek yayılıyor sinsice vücudu ele geçiriyor