ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşları 2. Kitap günlerine davet etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşları 2. Kitap günlerine davet etti

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Pursaklar 2. Kitap Günleri yoğun bir ilgi ile devam ediyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bugün kendisini de programı ziyaret edeceğini açıkladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşları 2. Kitap günlerine davet etti

Ankara'da kültürel anlamda önemli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Pursaklar ilçesinde başlayan ve ülke gündeminde de adından söz ettiren bir program olan Pursaklar 2. Kitap Günleri tüm hızıyla devam ediyor.

BELEDİYE BAŞKANI ERTUĞRUL ÇETİN'DEN DAVET

Bir çok önemli yazarın imza günü ve söyleşi düzenlediği etkinlik ile ilgili Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den vatandaşlara bir davet mesajı daha geldi. Bugün katılım sağlayacak yazarların hatırlatmasını yapan Başkan Çetin “Günaydın Pursaklar. Kitap kokusu dolu bir hafta sonu diliyorum. Bugün saat 13:00’da kıymetli konuklarımız Nurullah Genç ve 16:00’da Bekir Develi Pursaklar Yaşam Merkezimizde olacaklar. Bende orada olacağım.  Tüm hemşehrilerimi bekliyorum” şeklinde konuştu.

Kendisinin de katılımcı olarak yer alacağı 2. Kitap Günleri hakkında önemli katkı sağladığı bilinen Başkan Ertuğrul Çetin gençlerin kitap sevgisinin farkında olduklarını ve belediye olarak bu kapsamda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etmişti.

PURSAKLAR KİTAP GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

İlk olarak geçtiğimiz yıl yapılan Pursaklar 2. Kitap Günleri Pursaklar ve Ankara halkı tarafından ilgi ile takip edilmiş, yapılan programa on binlerce insan katılmıştı. Geçen yıl gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmayan Pursaklar Belediyesi bu yıl 2. defa düzenlediği Kitap Günleri ile bir çok önemli yazar ve tanınmış kişiyi Pursaklar halkı ile bir araya getiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kimdir?

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kimdir?