ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den 6 Şubat depremleri için anma mesajı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den 6 Şubat depremleri için anma mesajı

Geçtiğimiz yıl tüm ülkeyi derinden yaralayan ve unutulmaz bir iz bırakan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından bir anma mesajı yayınlandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den 6 Şubat depremleri için anma mesajı

Ülkemizin en zor dönemlerinden birisi olarak kabul edilen  ve yaşattığı yıkımla dünya tarihine geçen Kahramanmaraş depreminin 1. yıl dönümü olması nedeniyle ülke geneline anma mesajları yayınlanmaya devam ediyor.

YURT GENELİNDE ANMA MESAJLARI

Kahramanmaraş merkezli ve toplamda 11 ilin ağır bir şekilde etkilendiği depremde resmi rakamlara göre on binlerce insan hayatını kaybetmişti. Büyük bir dramın yaşandığı bölgeye depremin ilk anından itibaren hızlı bir şekilde yardımlar ve arama kurtarma ekipleri gönderilmişti. Bölgede şehirleri yeniden imar etme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ederken, depremin 1. yılı olmasından dolayı ülke genelinde anma mesajları yayınlanmaya başladı.

BAŞKAN ÇETİN ÜZÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Başta depremin en ağır hasar verdiği yerlerde olmak üzere yurt genelinde anma etkinlikleri yapılırken, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de depremden dolayı yaşadığı üzüntüleri ifade etti. Başkan Çetin paylaşımında “En uzun gece 21 Aralık değil, 6 Şubat deprem gecesi Rabbim bir daha ülkemize, milletimize böyle bir gece yaşatmasın. 6 Şubat 2023’te yaşadığımız asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; geride kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.

PURSAKLAR'DAN YARDIM ELİ

Pursaklar Belediyesi de deprem yaşandığı anda hızlı bir şekilde hazırlanmış ve bölgeye hızlı bir şekilde yardım malzemeleri ve iş makinaları göndererek yapılan çalışmalara destek olmuştu. Pursaklar halkı da yaşanan acı olay sonrası bölge halkına desteklerini göstermek ve yanlarında olduklarını hissettirmek için hazırladıkları yardımları ilgili kurumlar aracılığı ile göndermişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da göreve giden polisleri taşıyan midibüs devrildi! 25 polis hafif şekilde yaralandı

Hatay'da göreve giden polisleri taşıyan midibüs devrildi! 25 polis hafif şekilde yaralandı