ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den ilçe sporcularına yakın ilgi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den ilçe sporcularına yakın ilgi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçe genelinde yapılan sosyal hizmetlere ek olarak sportif faaliyetlere de destek vermesi ile biliniyor. Bu kapsamda Başkan Çetin Pursaklar Belediye Spor Kulübü U14 takımının oynadığı mücadeleyi yakından takip etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den ilçe sporcularına yakın ilgi

5 yıllık görev süresinin sonuna yaklaşan ve mensubu olduğu Ak Parti tarafından 5 yıl daha görevini sürdürmesi için Pursaklar Belediye Başkanı adayı gösterilen Ertuğrul Çetin yoğun seçim temposu devam ederken ilçedeki spor faaliyetlerini ihmal etmeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Çetin son olarak belediyenin U14 futbol takımının müsabakasını yerinden takip etti.

Takımlarının Etimesgut Belediye Spor U-14 takımını 5-1 yendiği maçı yerinde takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sporculara desteklerinin her zaman devam edeceğini açıkladı. İlçe genelinde  18.334 kursiyere eğitim verdiklerini söyleyen Başkan Çetin kurslarda hocalık eden lisanslı sporcu sayısını 3152'e çıkarttıklarını aktardı.

“SPORCULARIMIZIN GELİŞİMLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Sporcularının gelişimlerini alt yaşlardan itibaren devam ettirdiklerini söyleyen  Ertuğrul Çetin ‘‘Pursaklar Belediye Spor Kulübümüz aracılığıyla çocuklarımızın profesyonel eğitim almalarına ve ülke sporuna hizmet vermelerine olanak sağlıyoruz. Sporcularımızın gelişimlerini yakından takip ediyoruz" dedi.

Sporcuların kazandıkları başarılardan mutlu olduklarını aktaran Çetin "Bugün burada da yatırımlarımızın meyvesini topladığımızı görmek bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Üstün bir futbol ortaya koyarak galip gelen sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Amacımız her alanda ciddi şekilde spor yapabilen çocukları yetiştirmek. Belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakanlık ödemelere başladı! 18 yaş üzeri vatandaşa 9600 TL destek ödemesi müjdesi

Bakanlık ödemelere başladı! 18 yaş üzeri vatandaşa 9600 TL destek ödemesi müjdesi