ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den ilçedeki vatandaşlara taziye ziyareti!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den ilçedeki vatandaşlara taziye ziyareti!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yoğun temposundan vakit bulduğu zamanlarda ilçedeki vatandaşların evlerine misafir olmaya devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, bu kez ilçe yakını vefat eden aileleri ziyaret ederek başsağlığında bulundu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye  Başkanı Ertuğrul Çetin'den ilçedeki vatandaşlara taziye ziyareti!

Pursaklar Belediyesi, ilçedeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Saha çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak acılarını paylaşmaya devam ediyor. 

PURSAKLAR BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN'DEN TAZİYE ZİYARETLERİ

Yakın zamanda hayatlarını kaybeden Muammer Yılmaz’ın ve Nadire Toprak’ın ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, merhum ve merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temennilerinde bulundu. 

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça ilçedeki bir yandan hastalıkla mücadele eden vatandaşlara moral veren bir yandan da yakınlarını kaybedenlere taziye ziyaretinden bulunmaya büyük ehemmiyet gösteren Başkan Çetin, yakınlarını kaybeden ailelere başsağlığı dileklerini iletiyor. 

‘‘Aramızdan ayrılan hemşehrilerimizin ailelerine başsağlığı dileklerimizi iletmek amacıyla taziye ziyaretleri gerçekleştiriyoruz’’  diyen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarını ziyaret ettiklerini belirtti. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘İyi günde kötü günde ilçe halkımızla bir araya gelmeye, onları evlerinde ziyaret etmeye ve acılarını paylaşmaya büyük ehemmiyet gösteriyoruz.’’ dedi. 

Bu çerçevede ilçe halkının her daim yanında olduğunu vurgulayan Başkan Çetin, tüm hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına başsağlığı diledi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB'nin girişimleri ile Ankara'da öğrenci çalışma istasyonlarının sayısı her geçen gün artıyor!

ABB'nin girişimleri ile Ankara'da öğrenci çalışma istasyonlarının sayısı her geçen gün artıyor!