ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den Karne Günü paylaşımı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den Karne Günü paylaşımı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin milyonlarca öğrencinin bugün karne heyecanı yaşamasından dolayı bir mesaj yayınladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den Karne Günü paylaşımı

81 ildeki milyonlarca öğrenci yoğun geçen eğitim öğretim ilk döneminin ardından bugün karne heyecanı yaşayacak. Öğrencilerin bol bol dinlenme ve kendilerini yenileyecek vakit kazanacağı bu tatil dönemi ile ilgili bir mesajda Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de bir mesajda bulundu.

Başkan Çetin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Sevgili Öğrenciler bugün karne günü. Bir yarıyılı daha başarıyla tamamladığınızı ümit ediyorum. Ara tatilde sizler için hazırladığımız, keyifli programları takipte kalın" dedi. Sık sık ilçede bulunan öğrenciler ile bir araya gelerek bu anları yine sosyal medya hesabı aracılığı ile paylaşan Çetin geçtiğimiz günlerde yine kendi hesabından ilçedeki çocuklara yönelik hazırlanan yarıyıl tatili programını açıklamıştı.

BİRÇOK ETKİNLİK OLACAK

Pursaklar İlçesinde yaşayan öğrencilerin tatil dönemini eğlenceli bir şekilde, hiçbir ücret ödemeden katılacağı etkinliklerle geçirmesi için hazırlanan tatil programında,  eğitici ve öğretici atölye programları, çeşitli şov gösterileri, ve çocuk tiyatrosu gibi küçük yaş gruplarının severek katılacağı etkinlikler bulunuyor.

20 Ocak Cumartesi günü başlayacak ve 3 Şubat Cumartesi gününe kadar sürecek etkinlikler Pursaklar ilçesinin 5 farklı yerinde düzenlenecek. İlçe gençlerine yarıyıl tatili döneminde güzel bir karne hediyesi olacak hazırlanan etkinlikler ilgili vatandaşların ilgisinin fazla olacağı ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediyespor Avrupa Kupası son 16 turu rövanşında Yalıkavak deplasmanında

Yenimahalle Belediyespor Avrupa Kupası son 16 turu rövanşında Yalıkavak deplasmanında