ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den kış aylarında sürücülere önemli uyarı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den kış aylarında sürücülere önemli uyarı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye ekipleri gizli buzlanmaya karşı çalışmaya devam ediyor. Soğuk havalarda olumsuz durumların yaşanmaması için Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den sürücülere uyarı geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den kış aylarında sürücülere önemli uyarı

Ankara'da kış aylarının etkisinin en yüksek noktalara ulaştığı bugünlerde vatandaşların sağlığını korumaya yönelik adımlar atılmaya devam ediyor.

ŞEHİR GENELİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Başkentte haftalardır devam eden soğuk havaların ardından geçtiğimiz hafta il genelinde yağmur ve kar yağışları başlamış, etkisini iyice gösteren yağışlar sonrası Ankara bembeyaza bürünmüştü. Kent merkezlerinde yağan yağışa ek olarak şehrin merkeze uzak ilçelerinde yüksek noktalarda etkisini gösteren sisten dolayı görüş mesafesi çok aza inmiş ve uyarılar yapılmıştı.

İlgili birimlerin yaptığı uyarılara ek olarak belediyelerde kendi özelinde soğuk havalarda yaşanabilecek olumsuz durumlar için önlem almaya ve ilçe sakinlerine aldıkları önemlere uyma konusunda çağrılar yapmaya devam ediyor. Son olarak Pursaklar Belediyesi tarafından soğuk havalarda sıklıkla yaşanan gizli buzlanmaya karşı yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ UYARI

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabı üzerinden dün yaptığı paylaşımda “Hava sıcaklığı gece -5 e kadar düşecek. Gizli buzlanmalara karşı ekiplerimiz çalışıyor. Lütfen kış lastiği olmayan araçlar trafiğe çıkmasın. Hem kendi canınızı, hem de başkalarının canını, malını tehlikeye atmayın. Saatlerimiz 1’e yaklaşırken, gece vardiyasında olan arkadaşlarım ile hepinize Hayırlı Geceler diliyoruz” şeklinde konuştu.

Uzmanlarda bu noktada vatandaşlara araçlarının gerekli bakımlarını yaptırmaları, özellikle zorlu hava koşullarında ani manevralar ve trafiği tehlikeye sokacak hareketler yapmamaları ve trafik kurallarına harfiyen uymaları noktasında uyarılar yapıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çocuğu okula giden milyonlara haber verildi! Öğrenciye ulaşım ve doğal gaz desteği için sürpriz açıklama o isimden geldi

Çocuğu okula giden milyonlara haber verildi! Öğrenciye ulaşım ve doğal gaz desteği için sürpriz açıklama o isimden geldi