ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den ödüllü penaltı atışı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den ödüllü penaltı atışı

Pursaklar Belediyesi faaliyetleri ile vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in ilçedeki çalışmaları hız kesmeden devam ederken bu kez çocuklarla oynadığı futbol maçı ile yüzleri güldürdü.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den ödüllü penaltı atışı

Ankara'daki ilçe belediyelerinin çalışmaları yakından takip ediliyor. Pursaklar Belediyesi ilçedeki yatırımlarını sürdürürken gün boyu 7’den 70’e her vatandaşla ayrı ayrı ilgilenen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocuklarla sürpriz ödüllü penaltı atışı yaptı.

Çocuklara ve gençlerin farklı spor dallarında gelişim sağlayabilmeleri için her gün yeni bir spor alanını Pursaklar’a kazandıran, gün içerisinde arkadaşları ile dinlenip, sohbet edip, oyun oynayabilecekleri 64 yeni park alanını ilçeye kazandıran Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, mahalle aralarındaki spor sahalarında futbol oynayan gençlere konuk oldu.

1-2.jpg

‘‘YENİLEDİĞİMİZ HALI SAHADA ÇOCUKLARIMIZA ÖDÜLLÜ PENALTI ATIŞI YAPTIRDIK’’

Soğuk havalar gelmeden, cadde ve sokaklarda gençlerle ve çocuklarla sık sık bir araya geldiklerini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Sporun her alanında tesisleşmeye ve alt yapıya önem veriyoruz.

6.jpg

Sporun, hayatın en önemli parçalarından biri olması içinde çalışmalarda da bulunuyoruz. Her vakit bulduğumuzda da genç kardeşlerimizle, bir araya geliyor, keyif dolu dakikalar geçiriyoruz. Saray Cumhuriyet Mahallesi Malazgirt Parkı’nda yenilediğimiz halı sahada çocuklarımıza ödüllü penaltı atışı yaptırdık.

4.jpg

Penaltıların ardından birbirinden yetenekli her bir kardeşime ödüllerini verdik’’ değerlendirmesi ile sözlerine son verdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Genç Akademi Kafe Sıhhiye Bilim ve Felsefe Konferanslarına ev sahipliği yaptı

Genç Akademi Kafe Sıhhiye Bilim ve Felsefe Konferanslarına ev sahipliği yaptı