ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den vatandaşlara taziye ziyareti!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den vatandaşlara taziye ziyareti!

Bugün Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan açıklamaya göre bugün hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulunduğu ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den vatandaşlara taziye ziyareti!

Bugün Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine ziyarette bulundu. Konu hakkında yapılan açıklamalara göre vatandaşların acılarını paylaşmak amacı ile Başkan Çetin'in belirli aralıklar ile düzenlediği ziyaretlere bir yenisinin daha eklendiği ifade edildi. 

Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre fırsat buldukça ilçedeki bir yandan hastalıkla mücadele eden vatandaşlara moral veren bir yandan da yakınlarını kaybedenlere taziye ziyaretinden bulunmaya büyük ehemmiyet göstererek yakınlarını kaybeden ailelere başsağlığı dilekleri iletildi.

HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLAR İÇİN TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNULDU!

Bugün de yakın zamanda hayatlarını kaybeden Muammer Yılmaz’ın ve Nadire Toprak’ın ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, merhum ve merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temennilerinde bulundu.

Düzenlenen taziye ziyaretinde hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarını ziyaret ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘İyi günde kötü günde ilçe halkımızla bir araya gelmeye, onları evlerinde ziyaret etmeye ve acılarını paylaşmaya büyük ehemmiyet gösteriyoruz. Aramızdan ayrılan hemşehrilerimizin ailelerine başsağlığı dileklerimizi iletmek amacıyla taziye ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Allah(cc) rahmet eylesin, mekânlarını cennet eylesin’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da sobanın devrildiği yangında tüp patladı! Yangın çevre dükkanlara sıçradı

Ankara'da sobanın devrildiği yangında tüp patladı! Yangın çevre dükkanlara sıçradı