Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e ragbi takımlarından ziyaret

Pursaklar’ın başarılı ragbi takımları, belediye başkanı Ertuğrul Çetin’i makamında ziyaret etti.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e ragbi takımlarından ziyaret

Pursaklar’ın gururu genç ve büyük ragbi sporcuları, belediyenin başkanı Ertuğrul Çetin’e jest yaptı. Başarılarıyla gururlandıran ve şampiyonluk yolunda ilerleyen ragbi takımları Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e makamında ziyarette bulundu.

Derece kazanmış ve birçok turnuvada şampiyonluk başarısı sergilemiş kız ve erkek ragbi takımları Pursaklar’ın Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette bulunan takımlar arasında Türkiye Şampiyonu U18 Kız Takımı, Türkiye 2’ncisi U18 Erkek Takımı ve Türkiye 3’üncüsü olan Büyükler Erkek takımı öne çıktı.

SPORCULARDAN BAŞKAN ÇETİNE ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e ragbi takımlarından ziyaret

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediye Spor Kulübü Başkanı Harun Öztürk’ü ve sporcuları almış oldukları tarihi başarılardan dolayı tebrik ederek, yeni sezonda onlardan şampiyonluk sözü aldı.

Sporcuların her sene yeni şampiyonluklarla Pursaklar’ı gururlandırdığına dikkat çeken Ertuğrul Çetin, Harun Öztürk, kız ve erkek ragbi takımlarına ziyaretleri için teşekkürlerini iletti. Çetin, ayrıca Öztürk ve sporculara başarılarının daim olması temennisinde bulunurken, yeni zaferler için spora ve sporcuların geleceğine yatırım yapmaya devam edeceklerine dikkat çekti.

Furkan Erkan Haberankara.com/ Alıntılanamaz, kopyalanamaz

SONRAKİ HABER