ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in ev ziyaretleri devam ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in ev ziyaretleri devam ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ev ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Çetin, gezdiği mahallelerde karşılaştığı vatandaşların evlerine misafir olurken samimi ortamda yapılan sohbetlerle de vatandaşın takdirini topluyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in ev ziyaretleri devam ediyor

Ankara'nın ilçe belediye başkanları yakından takip ediliyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerine devam ederken vatandaşların kalbini kazanmaya devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gezdiği mahallelerdeki vatandaşların evlerine misafir olmaya devam ederken son ziyaretine ilişkin bilgiler de paylaşıldı.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ilçenin her mahallesini karış karış gezerek vatandaşlarla selamlaşıp, yakından ilgileniyor. İlçe halkının sıkıntı ve sorunlarını dinlemeye devam eden Başkan Çetin, yoğun mesaisinden fırsat bulduğu her anı değerlendiriyor.

BAŞKAN ÇETİN'DEN EVLERE ZİYARET

İlçe sakinlerinin kapılarını çalmaya devam eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, gittiği her yerde sevgi ve ilgiyle karşılanıyor. Hizmetlerinden dolayı olumlu dönüşler alan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, bu kez karşılaştığı mahalle sakini Ahmet amcanın isteği üzerine evine misafir olarak gitti. Ev sahibi ile sohbet edip, hayır dualarını alan Başkan Çetin, ‘‘Ahmet amca kibarlığı, hoş sohbeti ve duaları ile gönlümüzü şenlendirdi’’ dedi.

aw067823-01.jpg

Her fırsat buldukça vatandaşların kapılarını çalmaya büyük önem verdiğini belirten Pursaklar Çetin, ‘‘Hatırını sormadığımız kimse kalmasın diye hemşehrilerimizin kapılarını çalıyoruz. Kapıdan bir merhaba diyecektik, ısrarına dayanamadık. Ahmet amca kibarlığı, hoş sohbeti ve duaları ile gönlümüzü şenlendirdi. Hayırlı, sağlıklı ömürleri olsun. Vatandaşlarımızdan aldığımız bu enerji ile birlikte Pursaklar’a hizmet aşkıyla hareket edip, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya ve gayret göstermeye devam edeceğiz’’ diyerek sözlerine son verdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pakistan ülkeden kovduğu binlerce Afgan göçmen memleket yolu düştü

Pakistan ülkeden kovduğu binlerce Afgan göçmen memleket yolu düştü