ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Spor Kulübü U15 B Ligi gruplarında lider oldu

Pursaklar Belediye Spor Kulübü U15 B Ligi gruplarında lider oldu

Spora ve sporcuya destekler devam eden Pursaklar Belediyesi, bunun meyvesini toplamaya devam ediyor. Pursaklar Belediye Spor Kulübü, U15 B gruplarında şampiyonluk elde ederek ilçe halkına büyük bir gurur yaşattı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Spor Kulübü U15 B Ligi gruplarında lider oldu

Pursaklar Belediyesi gençlerin eğitimini ve gelişimini desteklemeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi, gençler için çeşitli projelere imza atarken Pursaklar Belediye Spor Kulübü U15 B Ligi'nden de heyecanlı anlar yaşandı. 

Spora ve sporculara yapmış oldukları yatırımlarla amatör sporcu yetiştirme de dikkatleri üzerine çeken Pursaklar Belediye Spor Kulübü’nün U15 futbol takımı, B Ligi mücadeleleri sonunda grubunu lider tamamlayarak A Ligine yükseldi.

ŞAMPİYONLARIN ADRESİ PURSAKLAR

U15 B Ligi gruplarında mücadele eden Pursaklar Belediye Spor Kulübü grubunu şampiyon olarak tamamlayarak, A Ligine yükseldi. Genç futbolcuların maçlarını yakından takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, maçın ardından genç sporcuların büyük mutluluklarına ortak olarak şampiyonluk kupasını birlikte kaldırdı.

Pursaklar'ın adından söz ettiren başarılar kazanmaya devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Spora ve sporun geleceğine yapılan yatırımlarımızın meyvesini toplamaya devam ediyoruz. U15 Futbol takımımız kendi liginde şampiyon oldu. Aferin bizim çocuklar. U15 A Ligi’ne yükselen kulübümüzü tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Sporun her dalında geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye var gücümüzle devam edeceğiz’’ değerlendirmesinde bulundu. Başkan Çetin, spora ve sporcuya olan desteklerinin de devam edeceğini kaydetti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan'dan ABB Başkanı Yavaş'a eleştiri

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan'dan ABB Başkanı Yavaş'a eleştiri