ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi 2. Kitap Günleri bugün sona eriyor

Pursaklar Belediyesi 2. Kitap Günleri bugün sona eriyor

Pursaklar Belediyesi tarafından bu yıl 2. defa düzenlenen Pursaklar Kitap Günleri bugün bitiyor. İlçe ve şehir halkının büyük bir ilgi gösterdiği ve on binlerce kişinin ziyaret ettiği kitap günlerinde günün konukları açıklandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi 2. Kitap Günleri bugün sona eriyor

Son günlerde Ankara genelinde vatandaşlara yönelik yapılan sosyal etkinlikler arasında ön plana çıkan Pursaklar Kitap Fuarı bu sene 2. defa düzenlenmişti.

Geçtiğimiz yıl yapılması planlanan fakat ülkemizin en zor dönemlerinden birisi olan 6 Şubat depremlerinin yaşanmasından dolayı bu yıla ertelenen Pursaklar 2. Kitap Günleri sayesinde ülkenin sevilen yazarları, başkentli okurlar ile bir araya gelerek onlarla söyleşiler gerçekleştirdi.

“İNANILMAZ İLGİ ÇEKEN BİR PROGRAM OLDU”

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de geçtiğimiz günlerde kitap günleri ile ilgili Haber Ankara mikrofonlarına “Biz burada çocuklarla kitapları, yazarları ve söyleşi yapacak ünlü konuşmacıları buluşturmak için bir organizasyon yapıyoruz. Bu yıl ikincisi gerçekleşti.  İnanılmaz ilgi çeken ve yoğun geçen bir program oldu” şeklinde konuşmuştu.

9 Şubat günü başlayan kitap günlerinin bugün final yapacağı Pursaklar Belediyesi'nin sosyal medya hesapları üzerinden bir kez daha vatandaşlara hatırlatıldı.

Son gün olması dolayısıyla bir paylaşım yapan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “Son gün heyecanına ortak olmak üzere sizleri Yaşam Merkezimize bekliyoruz” diyerek tüm vatandaşları organizasyona çağırdı.

SON GÜN KONUKLARI KİMLER OLACAK?

Son günü olan Pursaklar 2. Kitap Günleri'ne kimlerin katılacağı da belli oldu. Yapılan açıklamaya göre bugün saat 13:00'da İkbal Gürpınar ve saat 16:00'da Serdar Tuncer Pursaklar halkı ile buluşmak için kitap günlerinde olacaklar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanı duyurdu! Kafes 42 operasyonunda 12 gözaltı

İçişleri Bakanı duyurdu! Kafes 42 operasyonunda 12 gözaltı