ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi 350 işçi alımı yapacağını duyurdu

Pursaklar Belediyesi 350 işçi alımı yapacağını duyurdu

İlçedeki vatandaşların iş sahibi olmaları için bir çok daha çalışmalarda bulunan Pursaklar Belediyesi önemli bir duyuru yaptı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin iş arayanlara müjdeli haberi verdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi 350 işçi alımı yapacağını duyurdu

Konu ile ilgili detaylı bilgi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından verildi. Görev süresi boyunca işverenler ile iş arayanları bir araya getiren, istihdamı önemsediklerini dile getiren Başkan Çetin işçi alımı yapılacağını açıkladı.

“İŞ ARAYAN HEMŞERİLERİMİZ BAŞVURURABİLİRLER”

Söz konusu iş ilanının hangi sebeple olduğu ve şartları hakkında bilgileri paylaşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “Şartları uyan, iş arayan hemşehrilerimiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüze başvurabilirler” dedi. Başkan Çetin'in paylaşımına göre Pursaklar Belediyesi bünyesine 6 aylık bir dönem için toplam 350 işçi alımı yapılacak.

350 İŞÇİ ALIMI ŞARTLARI

Bu alımlarda seçilen isimler Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde istihdam edilecek. Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında yayınlanan ilanda ise başvuranlardan aranan şartlar şu şekilde oldu;

TYP Kapsamında çalışma süresini doldurmamış olmak,

Pursaklar'da ikamet ediyor olmak

Emekli ya da  her hangi bir geliri olmamak

Açıköğretim hariç öğrenci olmamak

İkamet ettiği haneye gelen gelir toplamı 25.500 TL'yi geçmeyecek

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in paylaşımına göre bu istihdamda yer almak isteyen vatandaşlar Pursaklar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne başvurabilecek. 

İlçe vatandaşlarının bu ilana ilgi göstermesi bekleniyor. Benzer ilanlar oldukça belediye kanalları tarafından bilgilendirmeler yayınlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balistik füze nedir, ne işe yarar?

Balistik füze nedir, ne işe yarar?