ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi 364 genç kızı Çanakkale Gençlik Kampına gönderdi

Pursaklar Belediyesi 364 genç kızı Çanakkale Gençlik Kampına gönderdi

Pursaklar Belediyesi ilçedeki genç kızlar için önemli bir sosyal hizmete daha imza attı. Geçtiğimiz günlerde yapılan duyuru kapsamında ilçede ikamet eden 14-18 yaş aralığındaki 364 genç kızı Çanakkale Eceabat Gençlik Kampına gönderdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi 364 genç kızı Çanakkale Gençlik Kampına gönderdi

İlçenin tamamında düzenlenen sportif faaliyetler ve sosyal hizmetler ile her yaştan insana ulaşmaya devam eden Pursaklar Belediyesi gençlere yönelik attığı adımlar ile de adından söz ettiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Pursaklar Belediyesi tarafından bir duyuru yapılmış ve ilçedeki genç kızlar için müjdeli bir haber verilmişti. 14-18 yaş aralığındaki genç kızları Çanakkale Eceabat Gençlik Kampına götüreceğini açıklayan Pursaklar Belediyesi başvuruların açıldığını ilan etmişti.

GENÇ KIZLAR ÇANAKKALE'YE GÖNDERİLDİ

3 gün sürecek ve Pursaklarlı genç kızları günlük hayat ve okul stresinden biraz olsun uzak tutmak amacı ile düzenlenen bu organizasyon memnuniyet ile karşılanmış, genç kızlar hızlıca belirlenen adrese başvurularını gerçekleştirmeye başlamıştı. Başvuru sürecinin tamamlanması sonucunda 364 genç kız bu sabah Çanakkale'ye uğurlandı.

Genç kızları uğurlamaya gelen aileleri ile birlikte hazır bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “364 genç kızımızı Çanakkale Kampına uğurladık. Hepsi çok mutlu ve heyecanlı. Aileler ile birlikte sağ salim gidip gelmeleri için dua ettik. Yolları açık olsun” şeklinde konuştu.

ERTUĞRUL ÇETİN KIZLAR İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Yola çıkacak genç kızlar ile yakından ilgilenen ve otobüse çıkarak onlarla muhabbet eden Başkan Ertuğrul Çetin, genç kızların aileleri ile de yakından ilgilendi.  Pursaklar Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirilen Gençlik Kampının 28 Ocak'ta sona ereceği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merkez Bankası'nda karar günü! 2024'ün ilk faiz kararı bugün açıklanacak

Merkez Bankası'nda karar günü! 2024'ün ilk faiz kararı bugün açıklanacak