ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi 8 Mart dolayısıyla ilçedeki kadınlara çiçek dağıttı

Pursaklar Belediyesi 8 Mart dolayısıyla ilçedeki kadınlara çiçek dağıttı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde ikamet eden kadınlar için özel bir etkinlik düzenlendi. Pursaklar Belediyesi tarafından 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlanan güller ilçedeki kadınlara kapı kapı dolaşılarak hediye edildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi 8 Mart dolayısıyla ilçedeki kadınlara çiçek dağıttı

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Ankara'da da kadın vatandaşları mutlu etme adına çeşitli hediyeler hazırlanıp veriliyor. Pursaklar Belediyesi de bu kapsamda harekete geçti ve kasalar dolusu gülleri kadın vatandaşlara hediye etti.

“KADINLARIMIZ İÇİN ÇİÇEK HAZIRLADIK”

Konu ile ilgili bir sosyal medya hesabından çalışmalarına dair  bilgi veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de “8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle ilçemizde yaşayan bütün kadınlarımız için güzel canlı çiçek hazırladık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kapı kapı dolaşarak bu çiçekleri gerçek sahiplerine ulaştıracağız. Rengarenk güzel çuha çiçeklerimiz hazırlanıyor. Yoğun bir şekilde çalışacağız. 50 bin haneye girmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuşmuş ve belediye olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etmişti.

Yapılan hazırlık sürecinin ardından Pursaklar Belediyesi'ne bağlı ekipler ilçe kadınlarını bu özel günde mutlu etmek için çiçek dağıtımına başladı. Çiçek alan kadınlarda kendilerine adanan bu günde hediye almaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

BAŞKAN ÇETİN ÇİÇEK DAĞITIMINA KATILDI

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de ilçenin Peçenek mahallesine giderek orada bulunan kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı ve kendilerine hazırladıkları çiçekleri takdim etti. Hediye alan kadınlar bu durumdan mutlu olduklarını ve Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e teşekkürlerini dile getirdiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı