ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi adım adım Pursaklar yarışması ile ödüller dağıtıyor!

Pursaklar Belediyesi adım adım Pursaklar yarışması ile ödüller dağıtıyor!

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla devam eden Adım Adım Pursaklar yarışmasına ilgi sürüyor. Belediye tarafından en çok adımı atan vatandaşlara ödülleri dağıtılmaya devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi adım adım Pursaklar yarışması ile ödüller dağıtıyor!

Dünya ve ülkemizde obezite ve hareketsizlik oranlarında yüksek oranda artışlar yaşanması uzmanlar tarafından sağlık konusunda yapılan uyarıların başında gelmişti.

Sağlıklı yaşamın ve hareket etmenin vücut için önemini vurgulayan çeşitli kuruluşlarda insanları bu konuda daha fazla bilinçlendirmek için çeşitli projeler geliştiriyor. Bu kapsamda Ankara'nın Pursaklar Belediyesi de sosyal anlamda adını öne çıkaran bir yarışmaya imza atmıştı.

Vatandaşları gün içinde daha fazla yürümeye teşvik eden “Adım Adım Pursaklar” yarışmasında ise vatandaşlara yürüdükleri adım sayılarından dolayı ödüller dağıtılıyor. Söz konusu uygulama geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanlığı tarafından ödül almıştı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de geliştirmiş oldukları bu proje ile ilgili projelerinin takdir edilmesinin kendileri için mutluluk verici olduğunu ve özel hediyeler vererek vatandaşların adım atmasını devam ettireceklerini söylemişti.

KAZANAN İSİMLER AÇIKLANDI

Pursaklar Belediyesi'nin sosyal medya hesapları üzerinden attığı adımlara göre dereceye giren isimlerin adları açıklandı.  “Unutmayın, ödüller sadece bir adım uzağınızda” notu ile paylaşılan notta kadınlara ve erkeklere özel olarak hazırlanan hediyeler gözlemlendi.

Vatandaşlar söz konusu uygulamayı mobil marketler üzerinden indirerek telefonuna kuruyor. Bu uygulamada vatandaşların her gün en az 10 bin adım atmaları hedefleniyor. Belirtilen adım sayılarına ulaşanlardan ödül kazananlar Pursaklar Belediyesi tarafından ilan ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 81 ilde yapılan Çember-13 operasyonunu duyurdu! 3765 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 81 ilde yapılan Çember-13 operasyonunu duyurdu! 3765 kişi yakalandı