ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi, Ankara Çocuk Evleri Sitesi'nde ücretsiz sünnet programına imza attı

Pursaklar Belediyesi, Ankara Çocuk Evleri Sitesi'nde ücretsiz sünnet programına imza attı

Pursaklar Belediyesi, kentte pek çok ücretsiz programa imza atıyor. Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında son olarak çocuklar için ücretsiz sünnet hizmeti verildiği kaydedildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi, Ankara Çocuk Evleri Sitesi'nde ücretsiz sünnet programına imza attı

Pursaklar Belediyesi, Ankara Çocuk Evleri Sitesi'nde ücretsiz sünnet programına imza attı - Ülkemizde pek çok belediye artık ücretsiz sünnet hizmeti ve sünnet şöleni programları düzenliyor. Ücretsiz sünnet törenlerine her geçen rağbet artarken bu programların belediyelerce devam ettirilmesi de alkış topluyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri de sünnet şölenleri programlarına devam ederken bir açıklamaya yer verdi.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

''Kimsesizlerin kimsesi Pursaklar Belediyesi'' ifadeleri ile bir açıklamaya imza atan Pursaklar Belediyesi, Ankara Çocuk Evleri Sitesi’nde düzenlediği etkinlikle çocukları ücretsiz sünnet ettirdiklerini belirtti.

ANKARA ÇOCUK EVLERİ SİTESİ'NDEN SÜNNET PROGRAMI

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle vatandaşların büyük takdirini kazanan Pursaklar Belediyesi, Ankara Çocuk Evleri Sitesi'ndeki çocukları ücretsiz olarak sünnet ettirdi. Pursaklar Belediyesi tarafından Ankara Çocuk Evleri Sitesi'nde düzenlenen etkinliğe katılan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sünnet olan çocuklarla tek tek ilgilendi.

366533734-713402520597436-8048880563044904588-n.jpg

‘‘ANKARA ÇOCUK EVLERİNDE KALAN 29 ÇOCUĞUMUZU SÜNNET ETTİRDİK’’

Çocukların sünnet heyecanlarına ve sevinçlerine ortak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Ankara Çocuk Evlerinde kalan 29 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Keyifli bir şölen olması içinde çocuk şenliği ekibimize özel gösteri alanı kurdurduk. Orada yaşayan 351 evladımız doyasıya eğlendi. İl Müdürümüz Bekir Koçyiğit’e ev sahipliği için teşekkür ederim. Yüzlerindeki gülücük hiç eksik olmasın. Allah damatlıklarını da göstersin" ifadelerine yer verdi.

366746641-713402523930769-249858032435830519-n.jpg

1 ay boyunca Pursaklar Belediyesi tarafından her mahalleye kurulan Çocuk Şenliği organizasyon ekibi, bu kez Ankara Çocuk Evleri Sitesi’ndeki yerini alarak çocuklara unutulmayacak bir gün yaşattı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tüm Ankara 00.00'a alarm kursun! Ankaralılar gece meteor yağmurunu o noktalardan izleyebilecek

Tüm Ankara 00.00'a alarm kursun! Ankaralılar gece meteor yağmurunu o noktalardan izleyebilecek